Magazin > Horoskop in Numerologija
3041 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 26. oktobra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Znebite se vsega balasta, katerega ne želite nositi s sabo, kljub temu pa se v ključnih trenutkih postavite zase, saj bo zelo pomembno izoblikovati lastno mnenje.

Nikar se ne ustrašite edinstvenega pogleda na svet ter povišanega ega, ki ga je smotrno uporabiti v učinkoviti smeri. Iskali boste primerne izhode ter delili pomembne stvari z drugimi. Toplina in velikodušnost, ki bosta prisotni na področju ljubezni in odnosov, prižigata notranjo luč pozitivne vibracije. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Otresite se čim prej neodločnosti, ki vam preprečuje pomembne odločitve. Če si želite, da bi se nekaj uresničilo, ne čakajte, da spremembo predlagajo drugi, ampak bodite iniciator.

BIK
Sprejeli boste priložnost, za katero bo na prvi pogled izgledalo, da je nemogoča. Nasveti drugih vas lahko tokrat le zmedejo, zato se tistim, ki se vedno vtikajo spretno izognite.

DVOJČKA
Popoldne, ko luna prehaja v devico boste pridobili odgovore na svoja vprašanja. Imeli boste dovolj zagona in ostane vam le še, da uredite podrobnosti glede nečesa, kar je težje rešljivo. 

RAK
V ljubezni boste končno nekoliko bolj sproščeni, saj boste točno vedeli, na kateri poziciji se nahajate. Usmerite se v reševanje tistih zadev, ki vam že dlje časa kradejo spanec.

LEV
Nikar ne izgubljajte glave v odnosu, ki vas notranje vznemirja, saj se lahko opečete, tudi v dolgoročnem smislu. Tudi če se bo nekaj zakompliciralo, vas to ne bo odvrnilo od nadaljevanja.

DEVICA
Nekdo, ki vas je še pred kratkim poveličeval do neba, se bo popoldne, ko luna preide v vaše znamenje, odzval v zelo negativni smeri. Razmislite, ali je sploh vredno, da se obremenjujete.

TEHTNICA
Poskrbite bolj intenzivno za svoje telo, odpravite se na zrak, jejte lahko hrano ter bodite bolj samozavestni. Nastopil je čas, da tiste drobne malenkosti, ki vas ovirajo skušate spregledati.

ŠKORPIJON
Preveč boste obremenjeni s poslovnimi in finančnimi zadevami, zato se ne boste znali sprostiti niti v prijetni družbi prijateljev. Skušajte se vsaj zvečer umakniti od težkih bremen.

STRELEC
Dogajale se vam bodo stvari, na katere ne boste imeli vpliva, zato si nikar ne nizajte preveč skrbnih načrtov. Za trenutek vam bo vzelo dih, ko boste opazili, da so izdatki presegli razumno mejo.

KOZOROG
Delovali boste premišljeno, odgovorno in diplomatsko, kar vam prinaša več poguma, potrebnega za razna soočenja. Prosti čas si boste znali odlično organizirati in se sprostiti.

VODNAR
Trdno odločeni, da v najkrajšem času nadomestite preveč porabljenega, vse kapacitete usmerite v napredek. Vprašajte se, kako bi najlažje rešili finančen problem iz preteklosti.

RIBI
Znali si boste vzeti čas zase in tiste, ki vam veliko pomenijo.  Veliko lažje kot v preteklih dneh se boste iskreno pogovorili in dorekli določen odnos, ki bo dobil bolj stabilno obliko. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.