Magazin > Horoskop in Numerologija
7829 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 22. aprila 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Brez zadržkov boste kjerkoli se boste nahajali podarjali čas, energijo in prebujali ljubezen.

Tiste, ki vas bodo obkrožali, boste razveseljevali s humorjem, budnim umom in edinstvenim pogledom na življenje. Ustvarjalni talenti lahko sedaj pustijo pečat, zato jih nikar ne skrivajte v ozadju. V odnosih s prijatelji ter v ljubezni boste obdani z iskrenostjo in zaupanjem. (Vir: horoskop.si)

OVEN
Niste v najboljši koži, zato se tam, kjer vas ne sprejemajo z odprtimi rokami, ne izpostavljajte preveč. Nepričakovana dejanja vas bodo večkrat želela zmesti, vendar lahko vse rešite, če vprašate za nasvet.

BIK
Določene zgodbe še ne morete dokončati, zato se raje sprostite v dobri družbi in vse, kar je obremenilno, odmislite. Načrti bodo dobro zastavljeni, vi pa zadovoljni z izkupičkom. 

DVOJČKA
Pazite, kako se izražate, saj lahko zaradi ene nepremišljene besede nekoga pahnete v kočljivo situacijo. Zakaj bi se ves čas samo pritoževali, ko pa se lahko podate naprej po svoji poti.

RAK
Ker boste polni samozavesti in ljubeznivega delovanja, se bo vse zavrtelo v pravo smer. Pozitivno spremembo bodo opazili tudi prijatelji, v družbi katerih boste zelo sproščeni ter nagajivi.

LEV
Poskusite najprej vse skupaj analizirati, šele nato se podajte v akcijo, če bo to sploh še potrebno. Nekoliko bolj se ljubljeni osebi prilagodite, saj zadnje čase dajete napačen vtis.

DEVICA
Ne boste ravno prekipevali od energije, vendar kljub temu ne imejte strahu pred tveganjem, seveda preden karkoli potrdite ali podpišete, preverite vse dane možnosti.

TEHTNICA
Pred vami je prijeten dan, ki si ga boste znali organizirati tako, da vam bo lepo. Lepše boste spali, kar se vam bo poznalo na telesu. Naj bo čim več trenutkov namenjenih počitku.

ŠKORPIJON
Nekaj nenavadnega vas mika že nekaj časa. Srce vam bo, ko boste prejeli pomembno informacijo zadovoljno poskočilo. Dogovorili se boste brez težav, saj vam bo predlog pisan na kožo.,

STRELEC
Slabe volje, ki vas je spremljala ne bo več na spregled, zato se naslonite in si pričarajte prijetne trenutke. Ne izgubljajte časa, le pripravite vse potrebne dejavnike, ki vam bodo zagotovili srečo.

KOZOROG
Stvari, ki se dogajajo in nanje nimate vpliva, so kratkoročnega značaja. Ne obremenjujte se, saj kmalu lahko dobite še eno priložnost, ki vam bo ponudila veliko več dobrih opcij. 

VODNAR
Če boste predolgo čakali na pobude drugih, lahko vse skupaj pade v vodo. Ne vdajajte se črnim mislim, ki prihajajo zaradi notranje napetosti, priklopite se raje na prijetno energijo.

RIBI
Vse, česar se boste lotili v domačem okolju, boste opravili lažje kot v preteklih dneh. Zavrtite pomembno številko in navežite stik z osebo, ki o njej razmišljate že nekaj časa. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.