Magazin > Horoskop in Numerologija
11530 ogledov

Dnevni horoskop za soboto, 12. oktobra 2024

horoskop Profimedia
Všeč vam bo prijaznost, ki jo boste širili, povečano bo tudi sočutje, s katerim lahko vsaj nekoliko oplemenitite razmerja.

Problem bo zaupanje, ki bo nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Izpostavljeno bo hrepenenje po pomembni vlogi, zato se z mestom opazovalca ali opazovalke ne boste zadovoljili. Lažje kot običajno se boste soočili s sabo in tistimi, ki so v vaši bližini in vam želijo dobro (Vir: Horoskop.si

OVEN 

V kolikor boste s samozavestnimi pripombami pretiravali, se lahko hitro zapletete v težave, zato ostanite prijazni ter prilagodljivi. Ljubezen boste skušali razumeti na drugačen način.

BIK 

Zaradi preobremenjenosti v zadnjih dneh nimate dovolj časa zase, kar lahko negativno vpliva tudi na področje čustev. Tako boste izčrpani, da vam bo vsak korak popolnoma odveč.

DVOJČKA

Čeprav zaradi lune v vodnarju ne bo dovolj časa za vse, kar ste predvidevali in nameravali, se boste znašli v vsaki situaciji ter poskrbeli, da se imajo vsi, ki so ob vas, lepo. 

 RAK 

Na področju medsebojnih odnosov bo kljub energiji lune v vodnarja nekoliko bolj umirjeno. Zopet se ponavljajo stvari, za katere ste prepričani, da ste jih že pustili za seboj. 

 LEV 

Ker ne morete storiti vsega naenkrat, namesto da se nervirate, počakajte, da se nekdo odloči. Pohvale, ki je boste deležni v družinskem krogu, boste zelo veseli, počutje se bo začelo izboljševati. 

 DEVICA

Ker boste od napornega tedna, ki je za vami, utrujeni, si boste želeli počitka in predvsem miru. Za vogalom vas čaka čustveno presenečenje, ki vam bo vse skupaj popestrilo.

 TEHTNICA

Že nekaj časa ste naveličani, da se neprestano prerekate v določenem odnosu. Ker si boste želeli več umirjene energije, boste začeli brskati sem ter tja ter iskati boljšo možnost zase. 

 ŠKORPIJON

Potreba po telesni aktivnosti bo zelo intenzivna, zato se usmerite v vadbo, s katero boste polni energije. Tudi za razne opravke, ki čakajo na realizacijo, boste našli dovolj časa.

 STRELEC

Pričakujte z energijo lune v vodnarju nepričakovano in se ne čudite, če vas bo doletelo nekaj, o čemer ste že dlje časa tuhtali. Komplimenti prijetne osebe bodo pravi balzam za dušo.

 KOZOROG

Razveselili se boste informacij, ki se bodo dotikale osebnega področja. Zanimiva lekcija bo prebudila samozavest in pogumne odločitve, ki vas lahko vodijo do raznih sprememb.

 VODNAR

Vezani vodnarji in vodnarke ste v nevarnosti, da se zaradi visokega ega in neprilagodljivosti zapletete v kakšen konflikt. Poskusite se zadržati ob pravem času.

 RIBI 

Naveličani ste rutine ter neprestanih ponavljajočih težav, ki se pojavljajo v določenem odnosu. Zaradi mnogih zaznav ne boste preveč razpoloženi za to, da bi sprejemali večje odločitve.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.