Magazin > Horoskop in Numerologija
5069 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 10. oktobra

astrologija, napoved Profimedia
Nastopite spontano, iskreno ter predvsem bolj odločno.

Rešitve, ki jih boste zaznavali bo potrebno hitro popeljati v realnost. Na področju dela boste vrelec naprednih idej, ki se širi in povezuje, kjerkoli se lahko. Ne pozabite poudariti tiste plati, ki izžareva največ samozavesti in svetlih vibracij. Čustva bodo na mestu, vendar o njih ne boste želeli razpravljati. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Radi bi se posvetili delu, toda dogodki v zasebnem življenju vas bodo popeljali na drugo stran. Marsičesa ne morete nadzorovati tako, kot bi si želeli, zato se spontano prepustite. 

BIK 
Znebite se s pomočjo pozitivne energije lune v ovnu nakopičenih dvomov. Poiščite način, da bi se nekako dogovorili glede pomembnih zadev, ki vas ustavljajo. V ljubezni preveč komplicirate.

DVOJČKA 
Energija lune v ovnu prinaša zmagovalno kombinacijo, nikar pa ne zapostavljate pomembnih osebnih odločitev. Dokazali boste, da ste, ko se odločite, zares neustavljivi.

RAK
Zavedajte se, da se sanje od stvarnosti občutno razlikujejo. Omogočite pogumni energiji lune v ovnu da vas popelje do prave odločitve. Tudi finančno boste bolj učinkoviti.

LEV
Okoliščine vam bodo predvsem na področju dela in denarja nagajale. Znašli se boste v manjšem kaosu, tako v družini kot v karieri. Nekaj morate preložiti, čeprav ne bo enostavno.

DEVICA
Zastavljate si preveč vprašanj, na odgovore pa ne znate počakati. Zadeve opazujete izključno skozi lastno zrcalo, ki vam bo ponudilo realen pogled. Glede ljubezni pričakujte kompromis. 

TEHTNICA 
Samo od vas bo odvisno, s kom se boste na kariernem področju povezali. Simpatično  srečanje pa bo zagotovo pustilo odločilen pečat, obenem pa ne boste pozabili na težave.

ŠKORPIJON 
Z vplivom lune v ovnu boste prebudili hitrost in drznost. Ko se boste znašli na večji preizkušnji, se vas bodo za trenutek dotaknile pesimistične misli, kar vas bo razjezilo.

STRELEC
Umirite se kljub temu, da bo luna v ovnu ves čas poudarjala nemirno ter zelo aktivno energijo. Težki časi so za vami, dovolite si zadihati ter izpustiti obveznosti ter napete situacije. 

KOZOROG 
Na poslovnem področju vas čaka odločitev. Nihče vam ne bo zameril, če boste želeli vse skupaj še enkrat podrobno preveriti. Sedaj je čas, da dosežete, kar ste si zastavili.

VODNAR 
V odnosu s sodelavci bosta zavladala harmonija in mir, ki ste ju tako zelo pogrešali. Popazite le v odnosih z osebo nasprotnega spola, ki vam še vedno meče polena pod noge.

RIBI 
Preveč se pritožujete nad nečim, kar se le ponavlja. Nad ponujenim niste preveč zadovoljni, pomembno bo predvsem to, da s pomočjo lune v ovnu pridobite nove informacije. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.