Magazin > Horoskop in Numerologija
4873 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 9. oktobra 2023

astrologija Profimedia
Zaznali boste notranjo moč, prepleteno s pogumom.

Brez zadržkov lahko prevzamete pobudo in delujete strastno, zato dovolite, da se čustva prebudijo. Svoje hitre instinkte in borbenost lahko uporabite v smeri zaščite tistih, ki so nemočni. Če želite napredovati in ohraniti stabilne temelje, nikar ne pozabite na iskrenost. Priporočljivo je, da se izognete zavrnitvi in vsaki zadregi, saj lahko preveč agresivno odreagirate. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Veliko bolj intenzivno boste slišali svoj notranji glas, prav tako se lahko zanesete na močnejšo intuicijo, ki ji bo vredno slediti, saj se vam končno obetajo vznemirljive priložnosti. 

BIK 
Spoprijeli se boste s številnimi situacijami, za katere vam je v preteklem tednu manjkalo poguma in vztrajnosti. Sposobni boste bolj odgovornih premikov ter urejanja stanja na področju financ.

DVOJČKA 
Odločitve, ki jih boste sprejeli, bodo premišljene, diplomatske in učinkovite, zato boste poželi tudi nekaj pozitivno obarvanih komentarjev. V zagonu in razigranosti ne pozabite tudi na področje denarja.

RAK
Z energijo lune v levu se lahko na enostaven ter iznajdljiv način znebite občutka neuspeha in frustracij, ki so vas spremljale. Kritiziranje drugih vam ne bo prineslo zadovoljstva.

LEV
Stvari se bodo manifestirale v realno obliko, ampak v veliki meri preko individualnih prizadevanj. Navihana energija lune v vašem znamenju prinaša hiter tempo in domišljijske podvige.

DEVICA
Telo je zasnovano tako, da vam bo dobro služilo, če ga boste vzdrževali, kar pa v današnjem dnevu, ko boste zaradi lune v levu, aktivni ne bo težko, saj boste imeli veliko energije.

TEHTNICA 
Situacija na področju kariere vas bo prisilila da postanete bolj prodorni na področjih, ki jih obvladate, ne glede na pripombe, ki jih boste deležni. Pojavilo se bo nekaj neznank, o katerih temeljito razmislite.

ŠKORPIJON 
Energija lune v levu vam bo podarila moč, s katero boste sposobni priplezati do vrha določene situacije. Potrudite se, da boste kar se da iskreni in skoraj vse se bo zgodilo ob pravem času.

STRELEC
Dokončajte z odločnostjo, ki jo prebuja energija leva začrtane cilje, vztrajajte pri svojem tempu in ne imejte nerealnih pričakovanj. Izvlecite najboljše iz sebe, kar s pomočjo kreativnosti ne bo težko.

KOZOROG 
Znašli ste se v nezavidljivih situacijah, še posebej na področju medsebojnih odnosov. Čaka vas še nekaj sprememb ter trenutkov, na katere boste lahko vplivali, če boste delovali iskreno.

VODNAR 
Preizkušnje, ki vas bodo doletele, vas bodo osebnostno okrepile in vas spremenile v pozitivnem pomenu. Od družine in prijateljev lahko, če se znajdete v zagati, pričakujete podporo.

RIBI 
Več pozornosti boste namenjali temu, kar se dogaja znotraj vas. Zamikalo vas bo, da najdete odgovore na vsa vprašanja, o katerih že dlje časa nepotrpežljivo in nervozno razmišljate.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.