Magazin > Horoskop in Numerologija
3790 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 6. marca 2023

numerologija, astrologija Profimedia
Tanka meja med nezavednim in racionalnim umom vam bo razkrivala prednosti kot slabosti pomembne situacije, v kateri se boste znašli.

Če se boste počutili razdražljivo, nestrpno ali nemirno, je to signal, da se morate umakniti stresu in se poskusiti sprostiti. Če ostanete v vznemirjenem stanju, boste ravnali nervozno in obremenjeno. (Vir. horoskop.si)

OVEN
Natančnost in analitičen pristop, ki ga prebuja energija lune v devici, vam bo omogočil, da boste popeljali do konca nekaj zahtevnega, nekaj, za kar do sedaj niste našli prave volje in energije.

BIK
Zaustavite se tam, kjer imate že nekaj časa občutek, da je nekaj zelo sumljivo. Dvomi se bodo, če boste kopali še globlje povečali, na koncu pa lahko pričakujete odgovor, po katerem hrepenite.

DVOJČKA
Danes, ko se bo luna nahajala v devici ,si boste brez pomisleka vzeli čas za posel in vse tiste stvari, ki so vam pomembne, ter so povezane s finančnim stanjem, ki ga želite obogatiti. 

RAK
Kljub temu da v nekaj še ne zaupate popolnoma, boste imeli več sreče kot običajno, zato jo izkoristite na čim boljši način. Največji izziv bo projekt, ki vam bo sprva prebudil dvome. 

LEV
Čeprav boste za trenutek prisiljeni plavati v mrzli vodi usode, najdete način, da se odločite in naučite, kako priti na površje, ne da bi vas vse skupaj preveč obremenilo. 

DEVICA
Prihaja možnost spremembe, ki se bo dotikala predvsem čustvenega področja. Morda  boste spoznali novo osebo, morda pa se boste, če ste vezani odločili za prekinitev partnerskega odnosa. 

TEHTNICA
Pazite se zlobnih jezikov, da vam ne bodo pokvarili dneva. Pričakovanja bodo velika, tolerance zaradi v lune v devici tokrat ne bo na pregled. Morali boste sprejeti, kar se vam ponuja.

ŠKORPIJON
Pogumno boste načrtovali velike cilje in se spogledovali s tveganji. Zelo veseli boste, ko boste prišli do spoznanja, da je vse skupaj, kar vas obremenjuje končno za vami.

STRELEC
Pustite si kljub luni v devici dopovedati, da lahko naredite tudi napako, in bodite pripravljeni na kompromise, ki se bodo izkazali kot najbolj ugodna rešitev zelo napete situacije.

KOZOROG
Znašli se boste v nadvse neprijetni situaciji na ljubezenskem področju, vendar verjemite, da se boste prej ali slej rešili, če si boste določena dejstva končno priznali.

VODNAR
Morali se boste umakniti resnim zahtevam, pa čeprav bo to pomenilo, da bodo morale vaše želje še malo počakati. S strpnostjo lahko daleč pridete, zato odvrzite nemir in napetosti.

RIBI
Priznali si boste, da ne morete spremeniti značaja nekoga, s katerim se ne razumete najbolje. Marsikaj bo na področju dela ter odnosov odvisno samo vas, zato se ne zapirajte vase.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.