Magazin > Horoskop in Numerologija
13214 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 6. maja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Konjunkcija med Luno in Merkurjem vas vodi k temu, da na področju dela, denarja in izobraževanja zajadrate v nekaj novega, vendar ne pozabite najprej končati, kar je potrebno.

Spremljal in reševal vas bo iskren pristop, prav tako boste želeli slišati resnico in dejstva, ki niso izkrivljena. S čustvi obarvane situacije se umikajo napeti energiji in prebujajo željo po skladnosti. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Kompromis bo beseda, ki bo odpirala vsa vrata, zato izkoristite ugodne vibracije lune v svoj prid. Najboljše se boste počutili v dvoje, uživali boste v nežnih gestah in iskrenih pogovorih.

BIK

Prebujanje harmonije se bo z energijo lune v ovnu preselilo na vsa področja. Želja, da bi se odlično razumeli z vsemi, ki so v bližini, bo preveč intenzivna, da bi se ji lahko izognili.

DVOJČKA

Rešitev, ki jo že nestrpno čakate, prihaja ravno v pravem trenutku. Tudi v ljubezni je trenutek za kakšen korak, saj boste pripravljeni na poglobitev zanimive zgodbe. Na obrazu se bo odsevala odločnost.

RAK 

Vse bo z luno v ovnu veliko bolj jasno, dodelili vam bodo vodilno vlogo, kar vas bo razveselilo. Pogovor s sodelavci se bo končal nenavadno, vsekakor drugače, kot ste pričakovali.

LEV

Nekoliko negotovi boste na čustvenem področju. Morda potrebujete več podpore za stvar, v katero sicer verjamete, niste pa vanjo popolnoma prepričani. Potrebno se bo bolj potruditi. 

DEVICA

Zahtevajte več podrobnosti, saj vas bodo razni zapleti v nasprotnem primeru po nepotrebnem preveč obremenili. V kolikor boste sledili navodilom, lahko pričakujete ugoden razplet.

TEHTNICA

V trenutkih, ko jo boste najbolj potrebovali, prihaja nenadna sreča, le zagrabiti jo morate. Kljub vsemu pazite, da vas nekdo ne bo razočaral v zadnjem trenutku, ko bo vse skupaj že prepozno.

ŠKORPIJON

Ne počnite ničesar, dokler ne boste prepričani v svoja dejanja. Ni vam treba prehitevati, prav tako ne zastavljajte vprašanj, za katera že vnaprej veste, da ne morete dobiti ustreznega odgovora.

STRELEC

Čas vas bo zaradi energije lune v ovnu preganjal, prav tako boste opazili, da se ukvarjate z istimi ali vsaj podobnimi stvarmi, kar vas počasi že utruja in spravlja v pozicijo nezadovoljstva. 

KOZOROG

Obveznostim se ne boste mogli izogniti, zato se raje čim prej spoprimite z njimi.  Končni uspeh in zaslužek bosta v največji meri odvisna od tega, če se boste sposobni prilagoditi.

VODNAR  

Razporejanje finančnih sredstev je bilo v zadnjem obdobju nespametno. Na srečo se vam bo tokrat z energijo lune v znamenju ovna ponudila možnost za popravni izpit, ki jo izkoristite.

RIBI 

Zberite se, kajti prihajajo pozitivne spremembe v službi in tudi pri financah, ki bodo presegle pričakovanja. Ni narobe, če podvomite tudi o sebi, če to pomeni, da se boste v prihodnje še bolj potrudili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.