Magazin > Horoskop in Numerologija
760 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 30. septembra

horoskop, zen21 Zen21
Konjunkcija med Soncem in Merkurjem postavlja v ospredje željo po izobraževanju, komuniciranju ter organizaciji.

Jasen in bister um vas vodi v praktično razmišljanje, zato boste opazili tudi vse tiste malenkosti, ki ste jih pred kratkim spregledali. Ljubezenske zadeve boste postavili na stran, kar pa ne pomeni, da se ne boste želeli počutiti varno in ljubljeno. Zavihtite se brez pomislekov tja, kjer se dobro počutite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Vse kar vas obdaja in se vam dogaja vpliva na vaše počutje, vi pa še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav zelo občutljivi. S takšnim načinom si samo še zapletate stvari. 

BIK 
Z energijo lune v devici se bo, če želite dobre rezultate potrebno resnično zbrati in se potruditi, da zadeve, ki vas obremenjujejo uredite do konca. Pazite tudi na področju financ.

DVOJČKA 
Preko zanimivih situacij boste spoznali, kako so določeni dogodki povezani med sabo, kar vas bo usmerilo k prijetnim klepetom, ki se bodo kljub luni v devici razvijali tudi zvečer.

RAK 
Namesto, da se neprestano obremenjujete s finančnimi obveznostmi, namenite več časa, pozornosti in ljubezni tistim, ki se vašega klica ali povabila vedno zelo razveselijo. 

LEV 
Da ne boste česa obžalovali, ko bo že prepozno, skušajte z energijo lune v devici delovati bolj zbrano. Na ljubezenskem področju ne boste najbolj razpoloženi, saj boste zadržani.

DEVICA 
Pomislite na svoj želje, ki že nekaj čakajo na zagon, saj vam bo energija lune v vašem znamenju zelo naklonjena. V nekaj novega vas bo prepričal potek zanimivega pogovora.

TEHTNICA 
Izogibate se vsem, ki imajo preveč negativne energije in skušajo namesto vas sprejemati pomembne odločitve. Na področju čustev počasi prehajate v bolj strastno obdobje.

ŠKORPIJON 
Situacij, ki vas bodo obkrožale, ne boste zaznavali v pravem pomenu, kar bodo opazili tudi drugi, zato ne bodite presenečeni, če se boste znašli kot prava tarča obrekovanja. 

STRELEC 
Nekaj spontanega, kar se bo zgodilo, vas bo spravilo v smeh. Nikar pa ne mislite, da se mora povsod vse vrteti samo okoli vas. Podarite priložnost, da se izpostavijo tudi drugim.

KOZOROG 
Razveselil vas bo moder nasvet, marsikaj pa bo odvisno tudi od vašega pristopa, zato pokažite več želje po sodelovanju. Lahko se odločite za srečanje, ki bo dišalo po strasti.

VODNAR 
Potrudite se, da bo dan, ki ga spremlja energija lune v znamenju device umirjen in povezan s skladno energijo ter dogovori, ki lahko dolgoročno morda celo uredijo finančno stanje.

RIBI 
Imeli boste srečo, saj se bo to, na kar ste stavili, izkazalo za pravo odločitev. Ujemite kljub zadržani luni v znamenju device simpatičen pogled osebe nasprotnega spola, naj vas navdihne. 


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.