Magazin > Horoskop in Numerologija
10559 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 27. decembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Prijetne energije, želja po zaključevanju in občutek, da obvladate svoje odločitve, vam bodo polepšali dan.

Začutili boste željo po ljubezni in toplih pogovorih, ki bodo popolnoma iskreni. Znali se boste zaustaviti in si vzeti čas zase ter za prijetne stvari, ki vam bodo polepšale marsikateri trenutek. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Z luno v tehtnici se boste dobro počutili, saj ste prepričani, da se morate na področju dela in denarja premakniti naprej in se usmeriti v izvedljive cilje, ki čakajo na realizacijo.

BIK
Z umirjenim pristopom lahko danes pričakujete veliko lepega, nenavadnega in predvsem nežnega. Všeč vam bodo pogovori, v katerih boste lahko odprli dušo in srce ter skrbno prisluhnili.

DVOJČKA
Veliko lažje vam bo, če boste gledali nase in si ne boste dovolili, da ostali manipulirajo z vami. Danes se boste soočali z ljubezenskimi zadevami, ki bodo imele popolnoma drugačno obliko.

RAK
Več ugodnih priložnosti na področju čustev se vam nasmiha, če se boste znali sprostiti. Samski bodite bolj prodorni in si drznite narediti kakšen korak izven začrtanih tradicionalnih okvirjev.

LEV
Kljub vsemu dogajanju se boste želeli zresniti in se posvetiti drugim področjem, vendar vas bodo prijetni drobni in simpatični trenutki povabili v svoj objem, delo pa boste tokrat prestavili.

DEVICA
V vaših mislih bo kljub luni v tehtnici vladala zmeda, saj imate občutek, da se morate premakniti naprej in se usmeriti v izvedljive cilje, kar ne bo najbolj enostavno. Nikar se ne predajajte lenobi.

TEHTNICA
Če se vse, kar ste si začrtali, ne bo zgodilo pravi čas, vas lahko zagrabi panika. Strah in dvomi bodo le trenutnega značaja, kljub temu pa se počasi raje odločite za bolj stabilno izbiro.

ŠKORPIJON
Kljub manjšim nesoglasjem boste s sodelavcem zaradi ugodne energije lune v tehtnici težko dorekli zadeve. Zdaj vaju čaka najtežji del, preiti od besed k dejanjem. Uspelo vama bo, če boste diplomatski.

STRELEC
Na zasebnem področju se vam odpirajo poglavja, ki vam bodo všeč, po tehtnem razmisleku boste ugotovili, da je prav, da ste se nečemu, kar vas je zelo mikalo odrekli.

KOZOROG
Pomembne razmere so se spremenile, zato se skušajte čim prej prilagoditi. Pri pomembnejših odločitvah ne bodite več odvisni od mnenja drugih, ampak se odločajte tako kot čutite. 

VODNAR
Zaradi energije lune v tehtnici boste zaznavali več svobode, strasti, zadovoljstva in hkrati tudi napetega vzdušja, saj marsikdo ne bo razumel, da ste trenutno v fazi sreče in zadovoljstva.

RIBI
V ljubezni bodo na vrsti občutljivi pogovori. Ni vam treba čakati, vendar ne odlašajte predolgo, ker bo vedno težje začeti s kočljivo temo, o kateri razmišljate že nekaj časa.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.