Magazin > Horoskop in Numerologija
11180 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 24. junija 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Konjunkcija med Luno in Plutonom se bo razprostrla na čustvenem področju kot zelo intenzivna energija, ki se mora sprostiti. Hrepenenje vas lahko, v kolikor vam nekaj ne bo ugodeno vodi v razdražljivost.

Močni instinkti in razne slutnje lahko nekoliko zameglijo dogajanje in dojemanje resnih zadev. Ne bojte se svojih občutkov, ne glede na to, s čim so povezani, raje se sprostite in si dovolite biti drugačni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ne bodite presenečeni, če se vam bo v trenutku, ko boste dobili določeno informacijo, vse zazdelo brezveze. Nikar ne sklepajte prehitro, raje se čim prej pozanimajte še o dodatnih podrobnostih. 

BIK
Čas je, da se z luno v vodnarju usmerite v določena poglavja v svojem življenju in postanete bolj prepričljivi. Morda se odločite tudi za razčiščevanje čustvenih odnosov, ki niso v najboljšem stanju.

DVOJČKA
Če ste v razmerju, se boste intenzivno ukvarjali z vprašanjem iskrenosti in predanosti. Zaželeli si boste premikov, ki pa ne bodo odvisni samo od vas. Pomembno vam bo, da ste skladni in umirjeni.

RAK
Niti slišati nočete za določene stvari, ki ste jih nepreklicno pustili v preteklosti. Nikar se tako trdoglavo ne izmikajte, saj se bo nekaj izkazalo za pomembno iztočnico, ki bo igrala vlogo v prihodnosti.

LEV
Predolgo časa ste se zadrževali ter se prilagajali, tokrat boste s pomočjo energije lune v vodnarju svoje mnenje izrazili brez zavlačevanja in se, če bo treba, hitro obrnili na drugo stran, kjer vas čaka lepša priložnost.

DEVICA 
Marsikaj bo na področju dela in denarja odvisno od vas, zato se modro odločajte in nikar ne dovolite, da na vas vplivajo negativna mnenja drugih. Če vas bodo preveč zasliševali, se umaknite z dobrim izgovorom.

TEHTNICA
Z luno v vodnarju boste usmerjeni k hoji po robu. Preden se boste nepremišljeno spustili v nekaj, kar ni čisto jasno, najprej dobro premislite o tveganju. Poleg tega se pogovorite z nekom, ki vas lahko usmeri.

ŠKORPIJON
Začeli boste vedno bolj intenzivno opazovati svoje telo, zato je čas primeren za to,  da se začnete bolj zdravo prehranjevati. Nikar ne prehitevajte, rezultati bodo vidni kmalu in s tem boste povečali svoje zadovoljstvo.

STRELEC
Če boste iskali kakšno pomoč pri določenih znancih, boste bolj razočarani kot zadovoljni. Zelo boste v soju nerazumevanja bojeviti, zato bodo temu primerne tudi čustvene reakcije.

KOZOROG
Veliko boste razmišljali in se odločali o pomembnih stvareh šele po temeljitem premisleku. Bodite previdni ob ponudbah, ki jih boste dobivali, saj se vse dolgoročno  ne bodo izkazale za tako privlačne.

VODNAR
Če boste v dvomih, kako nadaljevati, bodite hvaležni, namesto da se obremenjujete z neizpolnjenimi željami. Luna v vašem znamenju bo odlična popotnica za odločitev, povezano s potovanjem.

RIBI
Sprejmite dejstvo, da vsega slabega ne morete preprečiti, lahko pa se dvoumnim zadevam izognete in si pričarate z energijo lune v znamenju vodnarja čudovit dan, takšen čisto po svojem okusu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.