Magazin > Horoskop in Numerologija
3290 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 24. aprila 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Dogajanje se bo vrtelo z neverjetno hitrostjo, kar vas bo spravljalo v dobro voljo.

Pustite se navdušiti in popeljati v pogovore, ki vam prinašajo popolnoma nov pogled na določene zadeve. Spontane misli in zaznave bodo krojile usodo na vseh področjih delovanja. Znali se boste usmeriti k pomembnim situacijam, ki vas bodo popolnoma prepričale v spremembe, po katerih po tihem hrepenite. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zavedati se boste začeli, da bi morali določene odnose čim prej razčistiti, saj se že nekaj časa nahajate v nekakšni zablodi in ne delujete kot pravi oven ali ovnica. Prebudite svojo energijo!

BIK 
Utrujenost, ki vam vztrajno sledi, se zaradi energije lune v dvojčkih končno umika. Kar si boste zadali, boste tudi z veseljem opravili, ne da bi se zraven neprestano pritoževali.

DVOJČKA 
Med planiranjem nečesa pomembnega vas lahko vihrava energija lune v vašem znamenju zmoti, zato ne bodite presenečeni, če boste naredili napako ali pa nekaj pomembnega spregledali.

RAK 
Če se sami ne boste sestavili, ne glede na to, kako težke situacije so za vami, vam tudi drugi ne bodo mogli priskočiti na pomoč. Zanesete se lahko na samozavesten pristop.

LEV 
Ker zaradi lune v dvojčkih ne boste obremenjeni s starimi vzorci in raznimi dvomi, boste sposobni narediti manjšo spremembo na ljubezenskem področju. Ponosni boste na svojo odločitev.

DEVICA 
Na področju kariere in denarja ne boste ravno najbolj sproščeni, zato bo težko predvidevati, kako se bo vse skupaj zaključilo. Nikar ne sprejmite nase vloge žrtve, saj vas vodi v nezadovoljstvo. 

TEHTNICA 
Vezani, izkoristite strasten namig, ki vas bo spomnil, kako lepo se lahko imate če si dovolite. Samski boste z luno v dvojčkih zelo klepetavi in razigrani, vendar nič kaj prilagodljivi.

ŠKORPIJON 
Ambiciozni, polni zamisli in volje po urejanju neurejenega se boste z veseljem podali v delo in pozabili na vse moteče faktorje. Če boste potrebovali pomoč in podporo, jo boste prejeli. 

STRELEC 
Prihaja naporen dan z raztresenim vplivom lune v dvojčkih, zato raje preskočite vse, kar zahteva popolno zbranost ter natančen pristop. Opazili boste, da vas nekdo ves čas opazuje. 

KOZOROG 
Ne ustrašite se, nalogi, ki vam jo bodo z razlogom zaupali, boste kos, vendar vas bo vsebina zelo izčrpala. V domačem okolju nikakor ne najdete skupnega jezika, kar vas bo vedno bolj vznemirjalo.

VODNAR 
Vsakodnevnim težavam se boste uprli, saj vam bo pomembno, da si vzamete nekaj časa samo zase. Nekdo vas sicer ne bo razumel, saj ste vedno tako zelo zagnani, vendar se s tem ne boste obremenjevali.

RIBI 
Nikar se ne ukvarjajte preveč z načrtovanjem, ampak se preprosto prepustite in sledite ritmu, ki bo zaradi lune v dvojčkih zelo razgiban. Svojih misli ne obremenjujte z napornimi stvarmi.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.