Magazin > Horoskop in Numerologija
3758 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 22. julija

astrologija, horoskop, vedeževanje

OVEN

Splošno: 

Danes bo potovanje glavna tema dneva, razmišljali boste o dopustu ali daljših počitnicah. To bo pravi čas, da se posvetite gibanju. Stvari bodo napredovale kot načrtovano. Vsekakor pa si morate vzeti čas za ogled narave, kar vam bo razkrilo prijetno presenečenje. Dan bo vsekakor odličen.

Ljubezen: 
Vrženi boste v pogovor z drugimi o svojih notranjih čustvih, preteklosti in ostalih osebnih problemih. Ste sočuten poslušalec, z znanjem iz lastnih izkušenj poskušate pomagati drugim pri čustvenih težavah. Srečali boste tudi osebo iz preteklosti, ki vam je nekoč veliko pomenila.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK

Splošno: 

Bili boste trmasti, ker vas bo nekdo usmeril v napačno smer in rezultat ga bo resnično zadovoljil. Zaradi tega boste postali še jezni. Namesto, da bi spremenili obnašanje, boste sledili napotkom, dokler vam to ne bo več godilo. Ko bo prišlo do tega, pa bo vsekakor čas za spremembe.

Ljubezen: 
Vaša potreba po ljubezni, razmerju, prijateljstvu in deljenju bo danes zelo močna. Ne doma in ne v službi ne boste sami. Bili boste spočiti in raje boste uživali v lepši strani življenja, kot da bi delali ali se soočali z vsakdanjimi nalogami. Zgodil se bo pomemben korak v vašem razmerju.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


DVOJČKA

Splošno:
 
Stvari se bodo počasi spremenile, ne spreglejte namigov. Vse, kar je nekoč bilo trdno in stabilno, bo sedaj majavo. Vsi imamo radi, da so stvari predvidljive v večini primerov, a je včasih dobra tudi kakšna sprememba. V vašem življenju se bo pojavi nekdo, ki bo vse postavil na glavo. Le tako boste spoznali, ali ste z življenjem zadovoljni.

Ljubezen: 
Le če bosta malo fantazirala, bosta zdržala skupaj. Če boste partnerju malce laskali, boste dosegli še več kot običajno. Samski delite svoje fantazije z nekom in mogoče se vam bodo uresničile. Bili boste presenečeni nad odzivom, ko bodo drugi pričeli deliti njihove sanje in fantazije z vami. Mogoče bodo pa enake kot vaše.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


RAK

Splošno: 

Lahko se bo pojavil navdih, ko se boste spominjali vaših prvotnih idej. Zato nosite s seboj vseskozi svinčnik in papir, da si boste ideje lahko zapisali. To bodo kratkoročne in kreativne ideje, ki jih kasneje ne boste mogli več priklicati nazaj v spomin. Zapišite si vse ideje, tudi tiste, ki se vam ne bodo zdele najboljše.

Ljubezen: 
Vaša čustva bodo danes v znamenju strasti. Zagnani boste, vaša dejanja sicer ne bodo imela pravih razlogov, vendar bodo kazala na vaša čustva in želje. Sicer boste nagnjeni k prepirom, a se boste znali brzdati. Vaše razmerje z družino in intimnim partnerjem bo lahko harmonično.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

LEV

Splošno:
 
Danes vas bo prijatelj prosil za uslugo, a bi vas pomoč lahko preusmerila v napačno smer. Bili boste pod pritiskom, saj ne boste imeli časa pomagati, hkrati pa ne boste želeli končati prijateljstva. Prepričajte se o njegovih namenih. Razložite mu, kaj mislite in ne uničite prijateljstva. Izkoristite priložnost in prijatelju povejte, kakšno mnenje imate o vsem skupaj.

Ljubezen: 
Povedali boste stvari, ki jih imate ponavadi samo v mislih. Govorili boste, brez da bi prej pomislili na posledice. Še posebno iskreni boste z ljudmi, s katerimi se ne boste strinjali. Vse skupaj malo upočasnite. To obdobje vam bo prineslo glavobole in težave. Lahko bo prišlo tudi do verbalnih bitk, sporov in burnih razprav.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

DEVICA
 

Splošno: 
Dobili boste novico, da na obisk prihaja star prijatelj ali znanec. Bili boste malo živčni, ker niste obdržali stika z njim. Skrbelo vas bo, da je užaljen. Splošno znano je, da danes zaradi današnjega tempa nihče nima časa za druge. Pojasnite mu to in spoznali boste, da imata enako mnenje. Vsa ostala nesoglasja pa bodo izginila ob pijači.
 

Ljubezen: 
Čas čustvene rasti bo danes v ospredju, saj se boste zelo navezali na nekatere teme, večja čustva in bili boste bolj odprtega srca. V mislih potujte čez meje normalnega in mentalnega, bodite pripravljeni obiskati neznane kraje, pa čeprav samo v mislih. Spoznali boste neko osebo, ki vas bo popolnoma prevzela.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4


TEHTNICA

Splošno:
 
Zadnje čase zelo radi komplicirate, današnji dan pa bo ravno pravšnji, da poskusite poenostaviti vaše življenje. Upočasnite ritem in poglejte, kje ste do sedaj pretiravali. Ne ustavite se ob vsaki podrobnosti, tako ne boste mogli uživati. Poskrbite, da boste v prihodnje bolj spontani.

Ljubezen: 
Stvar bo čudežno preprosta, saj boste dobili pomoč. Družite se z bližnjimi prijatelji ali se odpravite na zabaven dnevni potep z vašim partnerjem, zaradi česar boste obdržali nasmeh na vašem obrazu. Dan se bo lahko proti koncu obrnil na bolje, ampak le če boste ostali dobre volje.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

ŠKORPIJON

Splošno:

Nekdo, ki vam je blizu, vam zelo zavida. Vse skupaj je čisto neškodljivo, a še vedno pazite na nenadne komplimente, ker verjetno ne bodo mišljeni dobronamerno. Ta oseba bi vsekakor želela biti v vaših čevljih, a najverjetneje ne bi mogla narediti, kar ste vi že končali. Enostavno nadaljujte svojo pot in sledite svojim ciljem.

Ljubezen: 
Začasno boste bili čustveno zaprti, malce boste uporniški. To ne bo najboljši čas za vas. Ne vsiljujte vaših želja drugim, saj bi to povzročilo samo trenja in prepire. Vzemite si nekaj časa zase, oddaljite se od romantičnih interakcij in preprosto uživajte v samoti. Tako se boste zagotovo sprostili.

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

STRELEC

Splošno: 

Bili boste čustveno na tleh, kar bodo nekateri vzeli kot depresijo. Več časa namenite aktivnostim na prostem. Vsakodnevna hoja vam bo pomagala prebroditi težave in lažje boste uravnotežili vaša čustva. Rezultate boste videli že po nekaj dneh, kar vam bo prineslo tudi druge zdravstvene prednosti. Vsekakor morate nadaljevati s takim načinom življenja.

Ljubezen: 
Ko vas bo partner želel omejiti, bodo eksplozivni argumenti vodili k temu, da boste ostali sami. Vaš čut za neodvisnost in svobodo bo postavljen na preizkušnjo. To bo pravi čas, da se poglobite v tabu temo. Vprašajte se, zakaj vas moti navezanost, saj boste na njo ponovno naleteli v prihodnosti in s težavo se boste lažje spopadli, če boste našli odgovore.

Ljubezen: 1
Služba: 3
Zdravje: 2


KOZOROG
 

Splošno: 
Današnji dan bo idealen za spremembo. To boste tudi začutili, ker se boste zavedli duševnih in čustvenih prednosti. Naš psihološki obraz zahteva, da se od časa do časa podamo v nove izkušnje, saj bi drugače obstali na mestu. Če ste deloholik, obstaja nevarnost, da boste pregoreli. Morali bi si vzeti tudi malo časa zase, preden bo prepozno.
 

Ljubezen: 
Soočili se boste z nečim, kar je bilo pred vami skrito. Na dan bodo prišle boleče ali problematične teme. Vsekakor se s težavami spoprimite. Poskušajte se pomiriti, to vas bo pripeljalo dlje, kot če bi izgubili živce. Poslušajte, kaj vam hočejo povedati in se tudi prisilite, da boste stvari popolnoma razumeli.

Ljubezen: 1
Služba: 3
Zdravje: 2

VODNAR

Splošno:
 
Malce boste izgubljeni, stvari boste hoteli čim prej končati. Preveč se boste gnali, bili boste izčrpani in delali boste napake. Ko boste prišli do duhovnega stanja, boste pozabili na nekaj zelo pomembnega. Upočasnite malo in nikar ne zamudite najbolj pomembne stvari. Počistite nered, ki je nastal. Poskrbite tudi za sprostitev.

Ljubezen: 
Za vas bo koristno, če se boste pogovorili z bližnjimi. Delite z njimi načrte ter ideje. To bo ugoden čas, da pošljete sporočilo osebi, ki vam je pri srcu. Vzemite telefon v roke ali pošljite spletno pošto. Povejte ji, kako resnično čutite. Najverjetneje boste dobili veliko bolj ugoden odgovor od pričakovanega.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

RIBI
 

Splošno: 
Danes vam bo postalo jasno, da niste tako fit, kot bi lahko bili. Tudi nekdo, ki vam je blizu, bo moral ponovno pričeti z dnevno telovadbo. Najbolje bi bilo, da bi se skupaj odpravila v fitnes. Nikoli ni prepozno. Rezultati bodo vidni šele čez nekaj časa, toda telovadba bo izboljšala vašo duševno in fizično kondicijo. 

Ljubezen: 
Podpora bližnjih prijateljev in družine bo vašemu življenju povrnila moč, zadali si boste nove cilje. Zakrpajte stare rane in prebrodite življenjske probleme, ki jih imate. Vedno poiščite pozitivno stran situacije, ne negativne. Če boste pozitivni, boste lahko videli osebo, ki vas že dalj časa opazuje. Mogoče pa bo to začetek novega razmerja.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 1
  • Avatar Reidistella
    Reidistella 01:35 22.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com