Magazin > Horoskop in Numerologija
1997 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 21. oktobra 2024

horoskop Profimedia
Pred vami je navihan ter razgiban dan, ki ga bo še polepšala konjunkcija med Luno in Jupitrom.

Prihajajo presenečenja in dobre novice, ki vas bodo prepričale, da hodite z dvignjeno glavo. Težave se vam bodo zdele manjše, oziroma lažje rešljive. Želeli boste uživati, zato boste ves čas posegali po dobri hrani, brez slabe vesti in raznih očitkov. Na ljubezenskem področju boste razigrani, ter pripravljeni ušpičiti kakšno prijetno neumnost. (Vir: horoskop.si)

 OVEN

Nekdo bo na vas zaradi vpliva lune v spontanih dvojčkih gledal popolnoma drugače, kot ste vajeni. Navduševali boste z naprednimi koraki, dobrimi idejami ter s samozavestjo. 

BIK

Na vseh področjih se boste zaradi nemirne energije bolj kot običajno ukvarjali s pripombami, ki ne bodo najbolj smiselne. Iznajdljivost boste znali izkoristiti na finančnem področju. 

 DVOJČKA

Pričakovanja se lahko z luno v svojem znamenju in z zaupanjem vase uresničijo. Zavedajte se svojih prednosti in se izognite slabostim, ki jih bodo drugi z veseljem poudarili.

RAK

Skozi dan se bo vse skupaj zavrtelo v opravljivi smeri, zato pazite, koga boste kritizirali.  Z luno v znamenju dvojčkov se vam bo utrnil preblisk, kako se izogniti dolgočasni rutini. 

 LEV

Nekaj, o čemer razmišljate že dlje časa, vam ne bo dalo miru, zato nikar ne držite stvari v sebi, raje jih nekomu zaupajte. Z veseljem se boste srečevali s prijatelji ter izmenjali argumente.

DEVICA

Želeli ali ne se boste na poslovnem področju srečali z ugotovitvijo, da se enostavne stvari, če verjamete vanje, lahko razvijajo same. Prisluhnite predvsem tistim, ki vas znajo pomiriti.

 TEHTNICA

Obremenjeni boste s starimi težavami, ki vas bodo prisilile v to, da se z nekom soočite, kar bo zaradi energije lune v dvojčkih, ki pozitivno vpliva na komunikacijo, nekoliko lažje. 

 ŠKORPIJON

Na področju denarja vas bodo spravila v dobro voljo ter vas motivirala nova pomembna spoznanja. Ostanite zvesti svojim prepričanjem, saj ste zanje porabili preveč dragocenega časa.

 STRELEC

Z luno v dvojčkih bo prisoten manjši kaos, pojavljalo pa se bo mnogo stvari, ki bodo kradle vaš čas in energijo. Počasi vam zmanjkuje izgovorov, zato se čim prej soočite ter prilagodite.

 KOZOROG

Spoznanja, ki jih boste deležni, bodo dišala po realnem pogledu. Kontaktiral vas bo nekdo, ki nima najbolj iskrenih namenov, zato bodite previdni ter skušajte brati med vrsticami.

VODNAR

Vse skupaj se bo z navihano energijo lune v dvojčkih zavrtelo precej nepričakovano, vendar vam bo ravno to všeč, saj si želite prijetnih presenečenj ter novih zanimivih poznanstev. 

 RIBI

Priznali si boste, da je nekdo, ki vam je všeč, po eni strani čudovit, vendar vam to ni dovolj, če vas ne spoštuje, tako kot bi želeli. Pripravljeni se boste obrniti na drugo stran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.