Magazin > Horoskop in Numerologija
7772 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 2. avgusta 2021

astrologija, horoskopi
Sprostite napetosti, ki so se vas oklepale, in si dovolite biti bolj razigrani.

Spregledali boste tisto bistvo, ki vam lahko pomaga na ljubezenskem področju urediti zadeve in poskrbeti, da bo prisotne več strasti. Pri delu boste bolj površni, ves čas se vam bo mudilo, ustavljati se ne boste želeli, saj boste imeli občutek, da je za nepomembne stvari škoda časa. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

V današnjem dnevu ne dovolite, da bi vam pred nosom mahali, kaj vse lahko uspe drugim. Stopili boste iz svoje zasanjanosti in se spopadli s posledicami trme, s katero žal ne dosežete nič. 

BIK

Veliko novosti in preizkušenj se vam danes, ko luna preide v dvojčka, obeta predvsem na poslovnem področju. Intenzivne spremembe vas bodo naredile nemirne, dokler ne končate najbolj pomembnih zadev.

DVOJČKA

Potrebno bo malo popustiti, saj lahko s tem le pridobite. Na področju ljubezni boste deležni večje pozornosti in ljubečega odnosa. Končno bo poplačan trud minulega dela, kar vas bo navdihnilo.

RAK

Zaradi prehoda lune v dvojčka lahko pričakujete več stresnih trenutkov, saj bo pomembna odločitev padla na vaša pleča. Kljub razumnemu premisleku in neodvisni odločitvi vas bo strah prevzeti odgovornost nase. 

LEV

Z malo sreče in luno v znamenju dvojčkov boste popoldne dosegli obetaven dogovor, ki obljublja pozitivno razrešitev. Najlepše vam bo, če si vzamete čas zase in uživate.

DEVICA

Sprehajanje v dvoje bo spremljal pridih čarobnosti. Zagon in vnema se počasi vračata na normalno raven. Z dobro koncentracijo lahko odlično opravite z obveznostmi in izkazali se boste v pravem pomenu.

TEHTNICA

Pripravite se na ljubezenske spremembe, saj vas čaka večje presenečenje. Da prisegate na alternativo je znano, pazite pa, da ne prestopite meje in greste preko dobrega okusa.

ŠKORPIJON

Za dokazovanje bo priložnosti z energijo lune v dvojčkih več kot dovolj. Odlične organizacijske sposobnosti vas bodo izstrelile med najbolj uspešne, skratka zadovoljni boste.

STRELEC

Bodite bolj spontani in se brezskrbno podajte naprej, brez slabe vesti ali občutka krivde. V večernih urah se lahko napeta energija loti tistih odnosov, ki so izgubili iskrico in jih drži skupaj le še navada.

KOZOROG

Veliko zanimivega imate za povedati, pa vendar dajte možnost še komu, da pove svojo izkušnjo in opažanja. Po dolgem času zopet okušate strast. V ljubezni se stvari postavljajo na pravo mesto.

VODNAR

Čeprav ste energetsko izčrpani, na pomembnih sestankih ne smete manjkati. Pokažite se z luno v dvojčkih v vsem blišču in dovolite, da se marsikatere oči nasprotnega spola spočijejo na vas. 

RIBI

Dolg pogovor z nekom, ki vam veliko pomeni, bo danes, ko luna prehaja v znamenje dvojčkov odlična izbira. Polni dobrih idej boste zelo aktivni v službi in v prostem času.
 

Komentarjev 1
  • Stacy_Ryan 15:54 03.avgust 2021.

    Google plačuje dober dohodek od doma od 4600 do 6200 evrov na teden, kar je neverjetno pred letom dni, ko sem bil brezposeln v strašnem gospodarstvu. tukaj sem začel ......... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦