Magazin > Horoskop in Numerologija
5842 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 18. septembra 2023

astrologija Profimedia
Najslabše kar lahko naredite je, da se zatečete v borbo s samim sabo.

Boljša rešitev, da premagate občutljivost ter intenzivnost, ki se bosta prepletali, je, da pogumno dvignete glavo in nadaljujete po znani poti, kjer lahko predvidevate morebitne ovire. Ljubezen bo še kako pomemben dejavnik. Znali si boste vzeti več časa za ljubljeno osebo, samski pa se boste najboljše počutili ob nagajivih pogovorih v spletnih klepetalnicah. Prebuja se strast. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pazite na svoje telo in na nihanje telesne teže. Držite jo pod nadzorom, saj se vam v nasprotnem primeru obeta nezadovoljstvo. Ko boste prejeli opazko, nikar ne bodite tako zelo obremenjeni. 

BIK 
Za ljubezenske podvige, obarvane s strastjo, ne bo časa, saj boste preobremenjeni z željo po napredku in uspehu. Odprlo se bo nekaj priložnosti, vendar bo treba tvegati.

DVOJČKA 
Pregovor služba je služba in družba je družba, boste imeli ves čas v mislih, ko vas bodo sodelavci vabili na kavo sredi najbolj zagnanega dela. Z veseljem boste nadaljevali, kar ste začeli.

RAK 
Z energijo lune v škorpijonu boste urejali domače zadeve, predvsem s pogovorom. Če ste se zadnje čase s člani svoje družne pogovarjali o skupnih finančnih zadevah, bodo sedaj rešene.

LEV 
V službi boste počasi napredovali, saj nadrejeni cenijo vaše delo, čeprav vam tega ne povedo. Zato bodite v notranjosti mirni ter zadovoljni s tistim, kar imate, in s tem, kar si lahko privoščite.

DEVICA 
Nikakor zaradi lune v škorpijonu ne boste sposobni ostati pri miru. Nekoga bo močno zmotilo,  da nenehno pričakujete odgovore na vprašanja, ki žal še niso pridobila končne podobe. 

TEHTNICA 
Čutili boste negativne vibracije, morda ne ravno vi osebno, bolj vas bo vznemirjalo to, da bodo vsi okoli vas nekako živčni in nezbrani, še posebej takrat, ko bo treba stopiti skupaj in podati odločitev.

ŠKORPIJON 
Zmotili vas bodo vas tisti, ki so značajsko povsem drugačni od vas. Priporočljivo je, da s pomembnimi odločitvami še malce počakate, saj se nahajate v obdobju, ko niste najbolj zbrani.

STRELEC 
Koraki na razpotjih bodo pogumni. Odkrivali boste skrivnosti in na zadeve s pomočjo energije lune v škorpijonu pogledali drugače kot do sedaj. Največ motivacije boste potrebovali na področju čustev.

KOZOROG 
Prijetne melodije bodo donele v tistih odnosih, ki so bili v zadnjem času skrhani. V ospredju bo na področju čustev neustavljiva strast, ki vas bo napolnila s pozitivno energijo.

VODNAR 
Tokrat ne boste najboljše razpoloženi, tudi zato, ker še vedno razmišljate o nedavnih ljubezenskih korakih, ki ste jih naredili. Ne skrbite, čas bo pokazal, ali ste se odločili pravilno. 

RIBI  
Nikakor se ne boste znali umiriti, počutje bo nihalo od navdušenja, prek dvomov in potem se bo nadaljevalo v pozitivnem slogu. Priznali si boste, da ste precej labilni, kar boste morali slej kot prej premostiti.  
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.