Magazin > Horoskop in Numerologija
3682 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 11. julija 2022

astrologija Profimedia
Hitro se boste naveličali, če boste vpeti v določeno rutino.

Iskali boste spremembe, ki bi vas lahko spodbudile k napredku po katerem že nekaj časa močno hrepenite. V negativnem smislu lahko v kočljivih situacijah odreagirate neodvisno in neodgovorno. Pazite, da preden skočite, preverite, kam se podajate.

OVEN 
Ne veste, kako se odločiti, svojih težav ne želite deliti z nikomer. Pogovorite se, kar vas bo končno razbremenilo in spravilo v simpatičen položaj, ki bo dišal po notranjem zadovoljstvu.

BIK 
Karkoli imate v planu, se boste z energijo lune v strelcu dogovorili brez zapletov in komplikacij. Izredno dobro boste razpoloženi, ne glede na občasne težave, ki prihajajo iz ozadja. 

DVOJČKA 
Danes boste razmišljali predvsem o prihodnosti ter o tem, kako bi si jo polepšali. Pogrešali boste brezskrbnost, ki ste jo doživljali pred kratkim. Spomnili se boste tudi na zadevo, ki je še vedno zanimiva.

RAK 
Skozi dan boste z energijo lune v strelcu začutili, da je lahko delovno okolje tisto, ki vam je v bistvu pisano na kožo. Povežite pomembno s prijetnim, le tako bo dan čudovit.

LEV 
Nekaj se bo začelo dogajati šele takrat, ko se boste pozanimali o vseh pogojih in malenkostih. Preveč vas skrbi glede osebe, ki se bo v zadnjem hipu odločila nadaljevati svojo pot.

DEVICA 
Prebuja se želja po spontanih odločitvah. Dovolite si z energijo lune v strelcu več ustvarjalnih dejavnosti, še posebej ob povezovanju z zanimivo osebo, ob kateri se prebujajo čustva.

TEHTNICA 
Pogled v prihodnost bo z luno v strelcu končno bolj jasen. Vse, kar boste zaznavali, izkoristite tako poslovno kot tudi zasebno. Področje ljubezni bo prebudilo zadovoljstvo.

ŠKORPIJON 
Hrepeneli boste po pozornosti in temu, da vas določeni posamezniki opazijo. Poskusite razumeti težjo situacijo, ki jo doživlja nekdo od bližnjih in nesebično priskočite na pomoč.

STRELEC 
S svojim pozitivnim odnosom in luno v vašem znamenju boste dobro vplivali na druge, kar vam bo še posebej prav prišlo v družinskem okolju. Čaka vas manjši zaplet, ki se mu boste znali izogniti.

KOZOROG 
Prihaja nekaj nepričakovanih zapletov, čeprav ste storili vse, kar je v vaših močeh, da bi se povzpeli višje od sodelavcev. Zaradi sarkazma, ki ga prebuja luna v strelcu, se izogibajte prepirom. 

VODNAR 
Pustite se sedaj, ko bo v zraku zaradi lune v strelcu več pozitivne energije, navdušiti. Zaupanje je tisto, ki če ga boste znali uporabiti, prinaša razbremenitve ter bistvene premike naprej. 

RIBI 
Obremenilo vas bo nekaj, kar je povezano s situacijo v službi. Glede nečesa ste se zmotili, kar vas bo v notranjosti  razveselilo, saj lahko še naprej zaupate svoji neverjetni intuiciji.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.