Magazin > Horoskop in Numerologija
10249 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 11. decembra 2023

astrologija, napoved Profimedia
Marsikaj se vam bo podilo po glavi, vse samo tisto o čemer bi morali razmišljati ne.

Poskusiti srečo nikakor ni greh, vendar boste morebiten poraz težko prenesli, zato razmislite. Zanimalo vas bo vse, kar vas obkroža in obdaja, površni boste ter nekoliko zaletavi in v določenih situacijah celo preveč pogumni. Prijazna beseda bo tista, ki bo na vseh področjih delovanja pričarala lepo vzdušje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Misli bodo s prehodom lune v znamenje strelca urne in razigrane. S svojo komunikacijo lahko marsikoga zmedete, oziroma napačno usmerite, zato premislite, preden nekomu prehitro odgovorite.

BIK
Prehod lune iz škorpijona v strelca vam prinaša številne spremembe, veselje in hkrati obremenitve. Nihali boste, kar lahko okolico zmoti, oziroma pripelje do napačno razumljenih vtisov. 

DVOJČKA
Nikar se ne vznemirjajte s številnimi blokadami, ki samo kradejo vaš čas in vam ne prinašajo čisto nič pozitivnega. Bolj smiselno bi bilo, da se posvetite ljubezenskemu področju.

RAK
Našli boste zadovoljstvo, kar vas bo usmerilo tudi v poslovni napredek in nekoliko boljše stanje na finančnem področju. Prijeten trenutek bo zaznamovan z globokimi pogovori.

LEV
Če se že dlje časa nahajate v nejasnem dogovoru z ljubljeno osebo ali prijatelji, boste sedaj odvrgli masko in se soočili z nasprotno stranjo, s čimer boste poskrbeli za svoje notranje zadovoljstvo.

DEVICA
Končno boste pripravljeni potegniti zaključke nad starim in se z veliko mero navdušenja, ki ga popoldne prebuja energija lune v strelcu, usmeriti v nekaj zanimivega in novega.

TEHTNICA
Energije imate dovolj, da se nehate smiliti sami sebi in se obtoževati za zadeve, ki niso nastale po vaši krivdi. Treba se bo nekoliko prilagoditi, kar pa ne pomeni, da morate ostati neopaženi.

ŠKORPIJON
Soočiti se bo treba s financami, saj ste že nekaj časa nekoliko v zaostanku. Treba bo spremeniti tudi nekaj zoprnih navad, ki vas že le držijo v nezavidljivi poziciji.

STRELEC
Morda vam bo lažje, ko se boste s pomočjo lune v vašem znamenju popoldne sestavili in si naredili načrt, kako premagati strah in nezadovoljstvo, ki se vam kopiči zaradi nerešenih zadev.

KOZOROG
Z velikim veseljem se boste podali v napredek in cilje, ki bodo sedaj v čisto drugačni obliki, seveda vam bolj prijazni. Znali se boste izogniti vsem stvarem, ki trenutno nimajo pravega smisla.

VODNAR
Zaustavite se pravi čas in uživajte v odnosu, ki bo razposajen in vznemirljiv. Finančne zadeve bodo stopile v ospredje, zato se ne podajajte v večje nakupe, saj bi lahko naleteli na zavajanje.

RIBI
V vaši bližini se bodo znašle osebe, ki vam bodo pisane na kožo, zato se boste tokrat težko odločili. Nekdo se bo trudil, da stopi z vami v kontakt. Čim prej se odzovite, saj vam prinaša dobro voljo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.