Magazin > Horoskop in Numerologija
12939 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 1. julija 2024

horoskop Profimedia
Konjunkcija med Luno in Marsom bo prebudila nestrpnost ter vas pahnila v dogajanje, ki ne bo imelo ne repa ne glave.

Težje boste poiskali pravi smisel ter se odločili, saj vam bodo v mislih ves čas švigale informacije, ki vas lahko le zmedejo. Trenutki na ljubezenskem področju bodo zahtevali strast in potešitev, nežnosti in prilagajanja ne pričakujte, saj boste razočarani. Nastopijo lahko bolečine v predelu želodca ter glavoboli brez konkretnega razloga. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Zmotilo vas bo, da bodo vsi želeli vplivati na vas in na odločitve, ki ste jih skrbno pretehtali že sami. Skušajte biti bolj direktni in hkrati nekoliko bolj prilagodljivi ter si mislite svoje.

BIK

Na vse pretege boste želeli skriti svoja čustva, intimne občutke in načrte, povezane s področjem ljubezni. Namesto da dvomite, se povežite z energijo svojega znamenja ter zaupajte v najboljše.

DVOJČKA

Če si želite na ljubezenskem področju več razgibanosti in dogajanja, boste morali storiti kakšen korak v tej smeri. Samskim se bodo pojavljali novi zapleti in ovire, ki se jim boste težko izognili.

RAK

Brez tehtnega premisleka in predvsem odgovora, na katerega čakate, boste nezadovoljni. Veliko se boste ukvarjali z mislijo, kako se v določenem odnosu v resnici počutite. 

LEV

Razočarani boste nad korakom sodelavca, s katerim ste bili vedno v zelo dobrih odnosih. Prišli boste do zelo pomembnega osebnega sklepa, ki lahko v prihodnje vplival na odločitve.

DEVICA

Več kot uspešno se boste, saj boste kljub temu, da se bo luna nahajala v biku, zelo nagajivi in navihani, prilagodili prijateljem. Najlepše stvari bodo tokrat prišle v vaše naročje spontano. 

TEHTNICA

Marsikaj se bo na področju kariere z energijo lune v biku premaknilo v pozitivno smer, čeprav boste na trenutke še vedno dvomili in se spraševali. Nikar pa ne tuhtajte predolgo.

ŠKORPIJON

Lažje vam bo, če se boste odprli in pokazali več izvirnosti ter pripravljenosti. Všeč vam bodo ljudje, ki vas nikoli za nobeno stvar ne obsojajo. Veliko boste razmišljali tudi o področju financ.

STRELEC

Želite si nekaj več, toda najprej morate bolj prisluhniti. Odločite se, kaj približno nameravate, da ne bo, ko se boste podali v akcijo, zopet prisotnih raznih zapletov in konfliktov. 

KOZOROG

Z luno v biku, ki spodbuja umirjen korak, si boste priznali, da direktno soočenje brez premisleka v tem trenutku ni najboljša izbira. Morda potrebujete še nekaj časa, da se težje stvari razpletejo.

VODNAR

Nikar se ne obotavljajte, ampak se spontano podajte v vse, kar se vam bo pojavilo. Z luno v biku boste sposobni premagati svoje dvome ter neodločnost in si pogumno zastaviti cilje.

RIBI

Bodite premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice. Izberite na področju kariere tisto pot, ki vam bo ponudila več priložnosti, da počasi izboljšate stanje na računu.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.