Magazin > Horoskop in Numerologija
4346 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 9. septembra 2022

astrologija, horoskop
Delovali boste kot ustvarjalni sanjač.

Analizirali boste osebne zasebne misli in impulze, ki jih morda ne delite vedno z drugimi. Dotaknili se boste tudi vzorcev obnašanja in prilagodljivosti spremembam. Na področju čustev bo delovanje občutljivo, intuitivno in idealistično. Bolj kot finančni uspeh vam bo pomembno, da ste ljubljeni in spoštovani. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ukvarjali se boste s svojim telesom in s svojim videzom, prav tako pa zaradi lune v ribah ne boste pozabili na notranjost. Veliko bolj umirjena energija vam bo resnično pisana na kožo.

BIK 
Pripravljeni boste na velik korak, ki ga boste pogumno udejanjili. Na nekaj ovir boste pred tem naleteli, a ne skrbite preveč. Iz zagate se boste izvlekli predvsem po zaslugi iskrenosti.

DVOJČKA 
Sodelavce, s katerimi ste že nekaj časa v napetem položaju boste prisilili k spremembam, kar se ne bo dobro končalo. Ne bodite tako neizprosni in pustite, naj do izraza pride tudi njihov predlog.

RAK 
Ne iščite krivca za zmešnjavo. Storili ste, kar ste v dani situaciji morali. Zdaj je čas, da na novo pridobljeno izkušnjo skrbno analizirate ter jo kasneje tudi uporabite v svoj prid.

LEV 
Brez tveganja ne boste prišli do želenih rezultatov. Odnosi v službi vas bodo zaradi energije lune v ribah precej obremenjevali. Ves čas boste imeli občutek, da vas vlečejo na napačno stran.

DEVICA 
Tudi če nič ne bo tako, kot bi moralo biti, nikar ne lažite sami sebi. Ne prepričujte se, da ste zadovoljni, ko pa v vas brbota notranji nemir. Jasno in glasno povejte, česa si želite.

TEHTNICA  
Vso energijo boste posvetili pogovoru, ki bi se utegnil zaključiti nekoliko drugače, celo brez dogovora, če ne boste prevzeli vajeti v svoje roke in pokazali nekaj borbenosti. 

ŠKORPIJON 
Dotaknili se boste videza. Po vsej verjetnosti bo iz omar najprej romala stara garderoba, potem pa se boste odločili še za ostale korake. Ne pozabite pa tudi na čustveno plat.

STRELEC 
Nervozni boste, ker ne boste mogli dobiti tistega, kar ste si zapičili v glavo. Ker niste vajeni sklepati kompromisov, bo vse skupaj še bolj zoprno, tudi za tiste, ki vas obkrožajo.

KOZOROG 
Nekomu, ki vam je zelo pri srcu, iskreno priznajte svojo sumničavost. Ko boste to storili, vam bo lažje. Luna v znamenju rib prebuja skrite občutke, kar vas lahko na trenutke zmede.

VODNAR 
Morda že predolgo taktizirate. Skušajte se odločiti na osnovi prvega občutka, kaj drugega bi vas le utrudilo.  Razmislite tudi o predlogu, ki je izredno mikaven in zanimiv.

RIBI 
Ne čutite več pritiska, ki je bil povezan z dojemanjem določene situacije. Dovolj bo le nekaj razigranih pogovorov in spet boste optimistični. Ugaja vam prijateljski odnos brez obveznosti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.