Magazin > Horoskop in Numerologija
5634 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 7. aprila 2023

astrologija, napoved Profimedia
Čas je, da si zastavite konkretne cilje ter sprejmete brez izmikanja obveznosti in odgovornosti.

Skušali boste predvidevati, vendar je bolj smiselno vprašati, saj boste tokrat dobili izčrpen odgovor na notranje dvome. Delovali boste vztrajno ter premišljeno, pozornost boste namenjali statusu in časti. Če boste preveč nadzorovali, lahko v določeni osebi povzročite dvome. Raje izberite bolj spontano pot. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Popazite zaradi sumničavosti, ki jo prebuja luna v škorpijonu v vseh razmerjih, kjer je še nekaj nedorečenosti in napetosti. Povejte, kar mislite, in ne dovolite osebi, ki je na drugi strani, da preveč ugiba.

BIK
Prebuja se dodatna pozornost na zdravo življenje, zato naj vas stres, ki bo tokrat povezan predvsem s finančnim stanjem, ne izčrpa preveč. Kljub zelo intenzivni energiji boste učinkoviti. 

DVOJČKA
Komunikacija zaradi vpliva lune v škorpijonu ne bo najbolj sproščena. Nekdo vas ne bo razumel, tudi zato, ker velikokrat ponavljate isto napako, in sicer da niste dovolj odkriti.

RAK
Čeprav običajno, ker ste bolj zadržane narave, čakate, da se zadeve razpletejo same, se boste tokrat morali soočiti. Presenečeni boste, ko boste opazili, da vas nekdo pozna bolj, kot si mislite.

LEV
Iskali boste motivacijo, nekaj pomembnega, kar se bo dogajalo, se bo zavrtelo v vašo korist. Tokrat boste znali naklonjenost nadrejene osebe v pravi smeri na iznajdljiv način izkoristiti. 

DEVICA
Ostati tiho in se prilagoditi bo skoraj nemogoča misija, saj se predobro zavedate, da vzbujate veliko pozornosti tudi pri zelo zanimivih obrazih. Od vas bo nekdo zahteval, da se umirite in počakate na pravi trenutek. 

TEHTNICA
Hitro, nepremišljeno reagiranje, ki ga prebuja energija lune v škorpijonu, bo nosilo težave tako v zasebne kot poslovne odnose. Strast bo, če ne bo dovolj izražena vodila v nezadovoljstvo.

ŠKORPIJON
Čeprav boste zelo zgovorni in radovedni, se povsem posvetite opravku, ki vam omogoča še nekaj zanimivih druženj in ugoden razplet. Želeli si boste obdržati več samostojnosti.

STRELEC
Z energijo lune v škorpijonu se boste znašli na razpotju ali pa se boste nagibali k skrajnostim. Najprej preveč tuhtate in čakate, nočete si priznati, da ste izredno zainteresirani. 

KOZOROG
Ob pogovoru se boste dobro odrezali, saj boste takoj zadeli v bistvo in vztrajali, da se zadeve razvijejo na pošten način. Soočenju se ne izogibajte, saj bo potem vse veliko lažje.

VODNAR
Ne odnehajte v situaciji, ki je za vas zelo pomembna prehitro, le zato, ker si nekdo za vas ne vzame dovolj časa. Sprejmite vse skupaj kot začasen premor, ki ga lahko izkoristite za razigrane korake.

RIBI
Z energijo lune v škorpijonu boste prebudili vztrajnost in tako določene stvari končno dokončali na diplomatski način. Tokrat se boste počutili odlično, vse vam bo šlo kot po maslu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.