Magazin > Horoskop in Numerologija
5806 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 6. oktobra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Vse kar si boste želeli je mir, prepleten s simpatičnimi mislimi.

Skušajte se izogniti vsem napetostim ter tistim situacijam, v katerih bi morali odločno braniti svoje interese. Zaupajte z energijo Zadnjega krajca sebi in tistim instinktom, ki so realni ter optimistično naravnani. Čeprav boste želeli delovati sproščeno, vam misli vedno tega ne bodo dovolile. Poiščite kotiček, ki vas razveseljuje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Navezani boste na svoje navade, energija Zadnjega krajca pa vas bo vabila v nove začetke. Previdni bodite v krogu sodelavcev, saj ne bodo razumeli vaših naprednih zamisli.

BIK 
Ker se še niste uspeli iztrgati iz primeža določenih slabih izkušenj, še malce počakajte s pomembno odločitvijo, saj boste kljub energiji Zadnjega krajca malce napeti in ranljivi. 

DVOJČKA
Pazite zaradi energije lune v raku, ki prebuja občutljivost s tistimi, ki zahtevajo preveč. V ljubezni bo prisotno napeto stanje, na vrsti bo tudi iskanje notranjega miru, po katerem hrepenite.

RAK
Zmedeno, brez prave osnove se boste predajali čustvom, toda ne skrbite, vse se bo dobro končalo, saj vas ščitijo srečne okoliščine. V kolikor boste prisluhnili, ničesar ne boste izpustili. 

LEV 
Ne preizkušajte svojih moči čez skrajne meje, ne odpravljajte se nikamor, preden ne boste prepričani, ali ste zaželeni. Situacije, ki bodo zahtevale prilagajanje, vam ne bodo všeč.

DEVICA
Finančno področje vam lahko zaradi večjega nakupa povzroči preglavice. Vse, kar načrtujete, morda ne bo izvedljivo, kar vas bo močno vznemirjalo na vsakem koraku. 

TEHTNICA 
Prilagodite se danim razmeram in pohitite z odgovorom, čeprav nekomu vsebina ne bo najbolj všeč. Ne delajte ničesar pod pritiskom, saj se lahko zaključi v negativni smeri. 

ŠKORPIJON 
Utrujeni boste, čeprav se bodo v mislih prebujale številne zamisli. Glede pomembnega dejstva bodite pozorni, saj je mogoče, da se bo vse skupaj po nepotrebnem zapletlo tik pred zdajci.

STRELEC 
Energija Zadnjega krajca prinaša paleto dobrih idej, zamisli in priložnosti, ki vam bodo kasneje lahko celo v osebno korist. Znali se boste bolj sprostiti in prijatelje razveseliti s kakšno dobro šalo.

KOZOROG 
Prenesite nekaj zagona in navdušenja na tiste sodelavce in prijatelje, ki trenutno niso v najboljši koži. Vezani boste imeli nekaj srčnih priložnost za rast v zakonskem življenju. 

VODNAR
Z energijo Zadnjega krajca bose pridobili motivacijo in izkušnje. Prijetni dražljaj čustev poskusite izkoristiti v pravi smeri, tisti, ki vam omogoča pogumno doseganje zastavljenih korakov.

RIBI
Energija lune v raku vas lahko naredi nekoliko bolj trmaste in svojeglave. Ko boste razrešili nekaj zadnjih pomislekov, potem se boste podali razigrani zgodbi naproti. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.