Magazin > Horoskop in Numerologija
4682 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 5. maja 2023

polna luna Profimedia
Ker vas bo spremljal Lunin Mrk se ne boste zadovoljili s površnimi odgovori, s katerimi vas že nekaj časa zasipavajo.

Nekoliko boste nerodni na področju čustev, delovali boste hladno ter zadržano. Potrebovali boste čas, da spoznate svoje želje in ugotovite, kaj v resnici želite. Želeli boste oceniti, kam vas določena situacija, v kateri ste se znašli pelje. Dotaknili se boste tudi vzorcev obnašanja in prilagodljivosti spremembam. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pri delu boste zaradi vpliva Luninega mrka, ki prebuja previdnost bolj natančni kot po navadi. Tudi v domačem okolju bo nekaj nesporazumov, saj boste pozorni na vsako besedo.

BIK 
Na čustvenem področju bodite zaradi intenzivnih vibracij nekoliko bolj zadržani, drugačna taktika bi vas le oddaljila od osebe, ki vam že dlje časa ogromno pomeni. 

DVOJČKA 
Pazite, da se ne boste zapletli v lastno mrežo neresnice, saj se nato iz nje ne bo enostavno razplesti. Ostanite zvesti svojim načelom in vrednotam, saj se bo pojavil nekdo, ki vam bo želel nagajati.

RAK
Nekaj vam ne da miru, čeprav ste globoko v sebi prepričani, da ste si vse skupaj odlično zastavili. Čisto naključno boste slišali nekaj, kar bo v vas vzbudilo kanček nevoščljivosti.

LEV 
Kljub Luninemu mrku boste zelo dobro motivirani, saj imate občutek, da lahko nadaljujete zgodbo, ki se je nekaj časa nazaj spontano začela izredno obetavno razvijati. 

DEVICA
Pričakujte priložnosti, ki bodo edinstvene. Obrnite novi list in brez sramu odklonite tisto, kar ni v vaših okvirjih. Na koncu boste ugotovili, da ste v bistvu sami svoje sreče kovač.

TEHTNICA 
Prijatelji vas opominjajo, da ste postali pozabljivi ter da se ne posvečate dovolj njihovim željam. V resnici pa razmišljate, kaj bi lahko storili, da izboljšate ljubezenske odnose, ki vas bremenijo.

ŠKORPIJON 
Kljub temu, da Lunin mrk prebuja napeto energijo, se boste lahko z iskrenostjo izognili raznim nesporazumom. Slišali boste nekaj pikantnega o prijatelju, na katerega ste v zadnjem času že skoraj pozabili.

STRELEC 
Dogaja se preveč stvari naenkrat, zato se ne morete odločiti, prav tako se zelo dobro zavedate, da vas čas priganja. Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, saj boste še bolj nemirni.

KOZOROG 
Znebili se boste nadležnih težav pri odločanju, tudi če imate na razpolago več odličnih možnosti. Končno vam bo uspelo uresničiti več načrtov, kar vas bo napolnilo z optimizmom.

VODNAR 
Nekaj opravkov, ki vas čakajo, bi najraje preložili, čeprav vam lahko to dolgoročno povzroči nekaj težav.  Poslovno področje bo zaradi energije, ki jo prebuja mrk, zahtevalo več vztrajnosti. 

RIBI
Dobro je, da se postavite zase, toda nesmiselno upiranje lahko zaradi Luninega mrka ustvari napetosti in nezadovoljstvo. Nikar se ne spuščajte v neskončne pogovore o stvareh, ki so že zdavnaj zaključene. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.