Magazin > Horoskop in Numerologija
8102 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 3. decembra 2021

astrologija
Konjunkcija med Luno in Marsom bo polepšala energije, podarila privlačnost in vas brcnila, da se pomaknete naprej ter naredite nekaj zase!

Počutili se boste močne, vitalne in pogumne. Lahko prevzamete pobudo in delujete strastno, saj boste znali poskrbeti, da se čustva prebudijo ob pravem času. Borbenost lahko uporabite za obrambo, če bo težko nadzorovati goreča čustva. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Intenzivnost energije, ki jo boste vložili v delo, bo močna. V vsaki situaciji lahko pustite pozitiven vtis. Tisti, ki so morda pričakovali, da se boste zmotili, pa bodo malce razočarani.

BIK 
Nekaj se bo dopoldne, ko bo luna še v škorpijonu, zapletlo, kar vas bo vznemirjalo na vsakem koraku. Pripravite se tudi na to, da vam utegne nekdo zopet močno nasprotovati.

DVOJČKA 
Upoštevati bi morali več znanih dejstev, namesto tega pa si preprosto zatiskate oči. Prisluhnite nekomu, ki je strokoven, ki vam lahko ponudi prave argumente za vaše zmedene misli.

RAK 
Nekdo vas bo popoldne, ko luna preide v znamenje strelca, podprl. Vztrajajte v določeni situaciji do konca in se nikar ne ustavite na sredi poti, saj bi vam bilo kmalu žal.

LEV 
Tokrat boste dokaj zadovoljni, čeprav se občasno prebujajo močnejša hrepenenja. Nekdo je zainteresiran predvsem za prijateljstvo, zato to čim prej sprejmite in ne sanjarite o praznih rečeh.

DEVICA 
Nečesa večjega se lotite samostojno, saj so vzpostavljeni najpomembnejši pogoji. V krogu družine vas čaka nekaj zanimivih sogovornikov, s katerimi se boste prijetno zabavali.

TEHTNICA 
Nekompromisni boste zjutraj, ko bo luna še v škorpijonu usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju tokrat žal ne bo šlo brez potrpežljivosti in vztrajnosti.

ŠKORPIJON 
Večino pozornosti bo usmerjene na domače okolje in opravila, ki čakajo na realizacijo. Zvečer se boste težko uprli intenzivni energiji in notranji napetosti, kljub temu se ne obremenjujte preveč.

STRELEC 
Veliko stvari boste želeli narediti po svoje, bližnjic pa še nekaj časa ne bo na spregled. Morate se veliko bolj potruditi in prisluhniti osebi, ki vam s svojimi nasveti želi le dobro.

KOZOROG 
Odlično se boste  popoldne, ko luna preide v strelca razumeli z vsemi, ki so se pripravljeni z vami pogovarjati. Iskreno se boste usmerili v analiziranje pomembne  situacije.

VODNAR 
Sreča bo tokrat na vaši strani, kar bo pomenilo, da lahko zgladite nekaj domačih sporov. Samski se boste znašli v zanimivem, žgečkljivem pogovoru, ki vas bo očaral s svojo vsebino.

RIBI 
Idealen dan za čiščenje in odstranjevanje neuporabnih stvari iz doma. Očistiti boste želeli tudi svojo dušo, vendar večer z luno v znamenju strelca ne bo najbolj ugoden čas za poglobitve.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.