Magazin > Horoskop in Numerologija
10972 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 29. decembra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
V mislih boste zelo dejavni, polni komplimentov, ki bodo iskreni in načrtov, ki bodo veliki.

V odnose boste znali vnesti noto prijaznosti, poskrbeli boste, da se vse napetosti pomirijo ter da se pogovorite direktno, brez ovinkarjenja. Sreča in strast se nasmihata vezanim, vendar bo treba vse skupaj prebuditi ob pravem trenutku. Znali boste slediti pravemu instinktu. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Všeč vam bo, da se določen odnos končno malce pomika naprej, vendar se ne veselite prehitro, saj bo celotna zgodba potrebovala še veliko dejanj, da se premakne v bolj strastno smer. 

BIK 
Motili vas bodo tisti, ki se z besedami le poigravajo, vendar v resnici ne mislijo resno. V poslovnem krogu bo nekoliko napeto, posebno ko se boste pogovarjali o starih zadevah. 

DVOJČKA 
Poskusite v situaciji, ki se nikakor ne premakne drugače, najdite ustrezne besede in se, če je treba, osredotočite na drugačne rešitve. Pogum, ki ga prebuja luna v levu, vam bo v veliko pomoč.

RAK 
Poskusite se tam, kjer bodo to od vas pričakovali, izpostaviti in pokažite svoje ustvarjalne potenciale. Ne sklepajte prehitro, ko bo govora o zadevi, ki je še niste povsem osvojili.

LEV 
Dovolite si, da vas z luno v vašem znamenju spremljajo razigrane okoliščine, kljub temu da vas bodo ves čas priganjali. Ljubezen vas bo povezala s komunikativno in privlačno osebo.

DEVICA
Intuicija na področju čustev bo skoraj nezmotljiva, čeprav je tokrat bolje, da se ne obremenjujete preveč. Previdno dokončajte nekaj, kar ste pred kratkim pustili nedokončano.

TEHTNICA 
V službi boste kljub energiji lune v znamenju leva nekoliko nemirni in odrezavi, tudi zaradi prevelike utrujenosti, ki se nikakor ne konča. Skušajte se vsaj zvečer malce odklopiti.

ŠKORPIJON 
Preverite finančno plat, še posebej če načrtujete nekaj večjih nakupov. Nekdo, ki vam je blizu, je lahko vaš osebni ali poslovni svetovalec, zato se nikar ne branite njegovih nasvetov.

STRELEC 
Kljub luni v levu se vam bo na trenutke zdelo, da nimate pravega cilja. Ko boste sešteli vse razloge za in proti, vam bo jasno, da je določena odločitev bolj obremenilna kot pozitivna. 

KOZOROG 
Spoprijeli se boste z nečim, kar ste v preteklih dneh le opazovali od daleč. Sedaj vam bo vse skupaj vedno bolj zanimivo, prav tako boste imeli zaradi lune v levu več poguma in odločnosti. 

VODNAR 
Tokrat boste med najbolj iznajdljivimi, posebno glede financ, čeprav boste v notranjosti zaradi pretiranega zapravljanja v zadnjem obdobju v resnici malce nemirni ter nervozni. 

RIBI
Ker boste z energijo lune v levu razigrani in vihravi, določenih stvari ne boste takoj opazili. Pred vami je možnost, da se z nekom pogovorite in potrdite, da ste razmišljali v pravi smeri.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.