Magazin > Horoskop in Numerologija
703 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 27. septembra 2024

astrologija Profimedia
Povišan ego vas bo popeljal k pogumnim korakom in temu, da branite vse, za kar se zavzemate.

Misli bodo prodorne, skušali boste biti nepremagljivi, če vam ne uspe, pa tega ne boste najbolje sprejeli. Najboljša izbira bo druženje s tistimi, ki so vam blizu, saj bosta odprtost in razumevanje spodbujala pristno prijateljstvo. Nihanja razpoloženja so lahko pogosta, še posebej, če se boste počutili, da ste se znašli v ozadju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Ker vam nekaj ne bo jasno, boste ugibali in se spraševali, pomislili boste celo, da vas želi nekdo prenesti naokrog. Brez slabe vesti preložite sestanek, če vas čakajo druge obveznosti. 

BIK
Ker boste pravočasno razložili, da vas nekaj moti in da se z nečim nikakor ne strinjate, si lahko obetate ugodno rešitev pomembne situacije. Ponosni boste na izrečene fraze.

DVOJČKA
Z energijo lune v levu se bo zgodilo srečno naključje, zato nikar ne mislite, da se tudi vam ne more zgoditi nekaj lepega. Želeli boste izvedeti vse, kar je povezano s financami.

RAK
Težko se boste držali tistega, kar vam svetuje zdrav razum, saj vas bodo v trenutku šibkosti zajela neobvladljiva čustva. Več časa namenite odprtim pogovorom in lažje vam bo.

LEV
Radi bi dosegli več stvari hkrati, zato se povežite z energijo lune v svojem znamenju, ki vam bo namignila, katera pot ne vsebuje dilem in trnja. Sodelovanje z drugimi bo prijetno. 

DEVICA
Znali se boste povezati s pravimi ljudmi in si v prijetnem trenutku nadeti nasmešek. Pred vami je zanimiva dilema, ki vas lahko najprej zmede, nato boste spoznali, da si želite naprej. 

TEHTNICA
Vsaka zadeva ima dve plati, zato se, namesto da delate prehitre zaključke v eni smeri, pozanimajte še, kakšna so stališča v resnici tudi na drugi strani. Bodite mirovnik za pravico.

ŠKORPIJON
Nekomu od starejših namenite več pozornosti, kar vas bo napolnilo z dobrim občutkom. Če boste prisluhnili sebi in skritim željam se boste na področju dela pravilno odločili.

STRELEC
Nikar ne zgubljajte časa ob spraševanju glede tega, kaj se dogaja tam, kjer ste pred kratkim zaključili. Osrečili boste prijatelja, ter mu s svojimi komplimenti polepšali dan.

KOZOROG
Kljub temu, da vam nekaj na področju kariere ne bo najbolj pisano na kožo, se zahvalite, saj je bil namen določene osebe, tudi če se vse ni izšlo v vaši zastavljeni smeri zagotovo dober. 

VODNAR
Če boste nekaj pomembnega storili nepremišljeno, bi lahko to imelo posledice, še posebej na finančnem področju. Najbolj pomembno bo, da preverite dejstva, ki vplivajo na razvoj.

RIBI
Notranji občutki prinašajo ustrezne odgovore, a treba jih bo negovati in jim ob pravem trenutku tudi zaupati. Dan z luno v levu bo prijeten, kakorkoli se boste odločili. 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.