Magazin > Horoskop in Numerologija
2355 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 22. julija 2022

astrologija, horoskop Profimedia
S prehodom Sonca v leva in ugodno konjunkcijo pričakujte optimizem, veselje in ugodne rešitve.

Tudi najbolj zapletene zadeve bodo sedaj izgledale drugače. Pripravljeni boste na iskrena soočenja, zadovoljni, vendar boste brez komplimenta ali pohvale težko delovali. Podarite nasmešek, obrestovalo se vam bo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Nekdo, ki vas je v kritičnih trenutkih poveličeval do neba, se bo tokrat odzval v zelo negativni smeri. Razmislite, ali je sploh vredno, da se obremenjujete, saj nimate nobenega vpliva.

BIK
Poskrbite za svoje telo. Odpravite se na zrak, jejte lahko hrano ter bodite bolj samozavestni. Nastopil je čas, da tiste drobne malenkosti, ki vas ovirajo skušate spregledati.

DVOJČKA
Preveč boste obremenjeni s poslovnimi in finančnimi zadevami, ki bodo tokrat od vas zahtevale konkretne rešitve in prilagajanje, zato se ne boste znali sprostiti niti v prijetni družbi prijateljev.

RAK
Dogajale se vam bodo stvari, na katere ne boste imeli vpliva, kljub temu pa prinašajo ugoden razplet na področju kariere. V ljubezni boste z luno v biku delovali čutno in romantično. 

LEV
Delovali boste premišljeno, odgovorno in diplomatsko, kar vam prinaša več poguma, potrebnega za nove začetke. Prosti čas si boste znali odlično organizirati in se resnično sprostiti.

DEVICA
Morda vam bo vzelo dih, ko boste opazili, da so izdatki presegli vso razumno mejo. Trdno odločeni, da v najkrajšem času nadomestite preveč porabljenega, vse kapacitete usmerite v napredek.

TEHTNICA
Postavljali si boste smernice, ki bodo zaradi lune v biku trdne ter odlično začrtane, zato vam tokrat nikakor ne bo spodletelo. Vprašajte se, kako bi najlažje rešili finančen problem iz preteklosti.

ŠKORPIJON
Določene prebliske bo treba udejanjiti v realnosti, v nasprotnem primeru vam prinašajo le težave in zmedo. Znali si boste vzeti čas zase in tiste, ki vam veliko pomenijo. 

STRELEC
Veliko lažje kot v preteklih dneh se boste pogovorili in dorekli določen odnos, ki bo dobil boljšo obliko. Situacije, povezane s kariero in finančnim področjem, bodo nekoliko zamegljene.

KOZOROG
Poslovne zadeve bodo z energijo lune v biku potekale v pravi smeri, kar bo ključnega pomena. Presenetil vas bo nekdo, ki vam bo ponudil zanimiv predlog, o katerem je vredno razmisliti.

VODNAR
V ospredje stopa z luno v biku materialna plat, zato se boste ves čas ukvarjali s tem, kako bi lahko zaslužili več denarja in se nekako premaknili naprej na lestvici uspešnosti.

RIBI
Določenim stvarem se boste morali odreči, v nasprotnem primeru sledijo konflikti. Ustavite se tam, kjer čutite, da ste zaželeni, umaknite pa se tistim, ki na vas negativno vplivajo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.