Magazin > Horoskop in Numerologija
321 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 20. septembra 2024

astrologija, napoved, horoskop Profimedia
Pred vami je dan mešanih energij, saj poleg Luninega mrka nastopi tudi konjunkcija med Luno in Neptunom.

Pred vami je dan mešanih energij, saj poleg Luninega mrka nastopi tudi konjunkcija med Luno in Neptunom. Nežne misli, povezane s čustvi in vsem, kar se vam je v zadnjem času zgodilo, bodo tiste, ki vas bodo vodile naprej. Ugotovite, kje tiči kamen spotike, in skušajte ravnati tako, kot bi želeli, da ravnajo z vami. Želeli boste prehitevati, ter storiti čim več udarnih korakov. Prav tako boste želeli da vas opazijo, da se vam približajo in da vas upoštevajo, vendar ne pozabite biti zmerni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Pričakujete lahko nekaj nesporazumov, saj se z energijo Luninega mrka nikakor ne boste sposobni uskladiti. Privoščite si daljši ter intenziven jutranji obred, ki vas lahko pomiri.

BIK 
Gneča bo zaradi Luninega mrka in napetosti, ki se bo prepletala nepopisna, zato se boste težko umirili ter se podali v reševanje tistih stvari, ki od vas zahtevajo popolno zbranost. 

DVOJČKA 
Zaradi raztresenih misli in zaznav boste komaj sledili samemu sebi, zato lahko celo pozabite na kakšen dogovor ali srečanje. Ljubljena oseba vam tokrat žal ne bo v nobeno pomoč.

RAK 
V zapleteni situaciji se boste odlično znašli, zato boste zmagali, čeprav niste verjeli, da se lahko tudi vam to zgodi. Dokazali boste tudi, da se znate postaviti za svoje pravice.

LEV
Odločili se boste za nekaj več dela, saj nočete biti več odvisni od sodelavcev, ki vam običajno vsako uslugo vržejo pod nos. Energija, ki se bo prepletala bo zelo razgibana.

DEVICA
Ves čas boste razmišljali, kako bi zbrali čim več podatkov o pravni zadevi, ki je že nekaj časa ključnega pomena. Najboljše se boste počutili tisti, ki ste pripravljeni sprejeti dejstva.

TEHTNICA
Če boste malce popustili v svojih stališčih, boste dan z energijo Luninega mrka preživeli brez zapletov in komplikacij. Izplačalo se vam bo, le bolj prilagodljivi skušajte biti.

ŠKORPIJON
Želeli boste sprejeti pomembno odločitev, ki ne bo odvisna samo od vas, vendar zaradi Luninega mrka nikar preveč ne hitite, saj bi lahko pomemben ključ čisto spregledali. 

STRELEC
Če si želite razčistiti nekaj v prijateljskih odnosih, počakajte, saj se lahko zaradi splošne napetosti nedolžna opazka prevesi v grdo besedno prerekanje. Težko boste pozabili na preteklost.

KOZOROG
Bodite prijazni in potrpežljivi in presenečeni boste, kako brez težav se bo kljub Luninemu mrku vse skupaj odvilo. Preložite pa pomemben sestanek ali večje denarne naložbe.

VODNAR
Na vprašanje, kaj vas v določenem odnosu najbolj osrečuje in kaj vam nič več ne pomeni si zaradi energije, ki jo prinaša Lunin mrk, ne boste znali sproščeno odgovoriti. 

RIBI
Zavedanje, da ste na pravi poti, obdani s pravimi ljudmi vam bo v veliko pomoč takrat, ko vas bo energija Luninega mrka želela obremeniti s svojo težino. Ne dovolite si, da bi vas vznemirili.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.