Magazin > Horoskop in Numerologija
12368 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 19. januarja 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Ne bodite presenečeni, če vas bo konjunkcija med Luno in Uranom popeljala v neprilagodljivost in zasanjanost.

Pričakujte številna nestrinjanja, borbo za pozornost ter navidezno dramo. Čeprav se boste trudili, da bi ohranili samozavest, bo to zelo težko. Vračali se boste v preteklost in iskali namige, ki pa tokrat ne vodijo k dolgoročnemu zadovoljstvu. Izognite se predvsem pretiranemu samopomilovanju. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Iz konfliktnega ozračja se boste preprosto morali čim prej umakniti, ker bo postalo vse skupaj  prenaporno za vaš okus. Pustite času čas in bodite tudi v odnosih kar se da potrpežljivi.

BIK 
Dogajanje se bo upočasnilo na čustvenem področju, zadeve, ki se bodo vrstile čez dan, pa boste imeli tokrat pod nadzorom. Izkoristite priložnosti in preverite pomembna dejstva.

DVOJČKA 
Ne izgubite živcev zaradi nepomembnih zadev. Vztrajajte pri svojem stališču in naredite vse, da bi ga uveljavili na miren način. Ne bo vam žal, prav tako vas bodo dobro sprejeli.

RAK 
Na poslovnem področju se ne boste z nikomer ujeli pri poslovnem pogajanju, zato o napredovanju ne bo ne duha ne sluha. Raje si vzemite čas za delo, s katerim ste v preteklosti odlašali.

LEV 
Prihajajo prijetne priložnosti, ki bodo dolgoročno zelo donosne. Na področju kariere boste želeli pritegniti pozornost tistih, ki vam še pred kratkim niso bili naklonjeni. Uspelo vam bo nekaj večjega.

DEVICA 
Nekaj vam preprečuje, da bi se vse, kar ste si zamislili, uresničilo takoj. Dan z luno v biku lahko koristno uporabite, tako da dodate še nekaj pomembnih opravkov na svoj že zastavljeni urnik. 

TEHTNICA 
Živite po svojih načelih in nikakor nočete popustiti. Raje pomagajte in namenite zmedenim sodelavcem kakšen koristen nasvet. Če boste bolj složni, bo delo hitreje opravljeno.

ŠKORPIJON 
Če se ne boste prilagodili, bo med sodelavci zavrelo. Ostanite mirni in najprej dokončajte nekaj zaostalih obveznosti ter preverite finance, ki niso v najboljšem stanju. 

STRELEC 
Ne razmišljajte preveč o izgovorih, kajti takoj bo očitno, kaj imate v resnici za bregom. Če si lahko privoščite, odidite prej iz službe, ter spretno izkoristite priložnost, ki se vam ponuja. 

KOZOROG 
Tako raztreseni boste, da vam nihče ne bo zameril, če naredite kakšno manjšo napako. Ne zastavljajte si pretežkih nalog in pazite na zdravje, saj se lahko utrudite hitreje kot sicer. 

VODNAR 
Čeprav menite, da ste nekje nenadomestljivi, se vseeno, namesto da rinete, naprej umaknite. Preveč vztrajate in tako delate velikansko napako, ki se je morda sploh ne zavedate.

RIBI 
Stvari se bodo urejale počasi, medtem pa pazite glede stroškov. V službi vam bo nekdo pokvaril razpoloženje, zato se čim prej pogovorita na štiri oči, da ne bo prišlo do dolgotrajnih zamer.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.