Magazin > Horoskop in Numerologija
14406 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 13. septembra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Želje bodo počasi začele pronicati v realnost, vendar jih boste morali najprej razčleniti ter vanje zaupati.

Zaupati vase ne bo težavna naloga, težje bo zaupati drugim. Ves čas se bodo prepletali analitični dvomi, ki bodo zmedli tudi najbolj sproščene. Ne skušajte tekmovati sami s sabo, saj vam zmaga tokrat ne bo pisana na kožo. V čustvenem smislu boste želeli stabilnost. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Na področju kariere boste nehote zabredli v težko situacijo, vendar vam bo v bistvu všeč, da se boste morali rešiti sami. Razveselili vas bodo skladni odnosi na področju ljubezni.

BIK
Zaradi vpliva lune v kozorogu boste na poslovnem področju, ker boste dobro pripravljeni postavili sebe in svoje zahteve na prvo mesto. V ljubezenskih odnosih boste čutili manjšo napetost.

DVOJČKA
Primanjkovalo vam bo prilagodljivosti, zato nikar ne pričakujte podpore ter srečnih okoliščin, po katerih hrepenite. Poskusite spremeniti trd pogled in si dovolite razmišljati bolj svobodno.

RAK
Pozorni bodite, kako delujete, še posebej pri težjih in zahtevnih opravilih, saj boste nekoliko nervozni, če se rezultati ne bodo pokazali takoj. Finančne zadeve boste reševali z levo roko. 

LEV
Vse se bo z luno v kozorogu vrtelo okrog materialnega področja, zato se boste odrekli nepomembnim stvarem. Namenite dan pogumnim korakom ter dolgoročnim odločitvam.

DEVICA
Če boste nezainteresirani, lahko v trenutku, ko se bo pojavila priložnost, odreagirate v napačni smeri. Zanimalo vas bo, kaj se dogaja z osebo, ki se že dolgo ne javi.

TEHTNICA
Stvari na področju dela in denarja se bodo z energijo kozoroga zjasnile, prav tako se boste odločili, da boste ne glede na to, v katero smer se bo vse skupaj zavrtelo, stali za svojimi prepričanji.

ŠKORPIJON
Z luno v kozorogu si skrbno zastavite plan, ki lahko vsebuje veliko zanimivih stvari ter predvsem prodorne odločitve. Motivacija bo maksimalna, energije pa bo več kot dovolj.

STRELEC
Z luno v kozorogu se osredotočite na delo. Prijetne stvari bodo še malce počakale, vendar bodo potem morda še bolj sladke. Na finančnem področju se vam obeta presenečenje.

KOZOROG
Luna v vašem znamenju bo prebudila veliko mero motivacije, zato vztrajajte ter se izborite za zadevo, ki vam bo ostala v spominu. Znebite se odvečne trme ter občutka, da ste sami za vse.

VODNAR
Zaradi številnih obveznosti, ki jih boste želeli popeljati do konca, boste na področju ljubezni malce obremenjeni ter zadržani. Razložite, kaj se vam dogaja, da preprečite nesporazume.

RIBI
Bodite malo bolj previdni, predvsem takrat, ko razlagate načrte. Prihajate do spoznanja, da vedno bolj potrebujete počitek ter trenutke, v katerih lahko sprostite napetosti.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.