Magazin > Horoskop in Numerologija
4794 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 13. julija

horoskop
Ribi, pazite, nekdo se bo želel vmešati v vaš odnos!

OVEN

Splošno:

Posamezniki vašega znaka boste v naslednjem obdobju spremenili kraj bivanja. Morda boste opravili tudi manjše lepotne in gradbene popravke v domu ali pa se boste soočili s komentarji staršev, ki se ne bodo strinjali z vašo intimno izbiro. Vaši odnosi z okolico bodo dinamični in zelo zahtevni. 

Ljubezen:
Izgubili boste zaupanje v partnerja. Skoraj vsaka njegova poteza vam bo sumljiva. V njegovi bližini se boste počutili negotove. Ne bo se zmenil za vaša čustva in bo zelo vešč pri spogledovanju z drugimi ljudmi. Znal bo napeljati vodo na svoj mlin. Poskušajte se čim bolj ceniti in se držite svojega mnenja.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

BIK

Splošno:

V ospredju bodo področja vezana na finance, lastnino, delo ter nove zasebne in poslovne projekte. Pred vami je dokaj aktiven in hiter dan, zato se poskušajte čim bolje angažirati. Če želite ali pa tudi ne, aktivno boste sodelovali v določenih sporih in razpravah. Lahko vas bo razjeziti. 

Ljubezen:
Dobrodušnost partnerja vam bo pomagala v trenutkih, ko vas bo prevzela tesnoba. Zaupajte mu in se oprite na njegove nasvete, ki vas bodo popeljali na pravo pot. Samski, privlačila vas bo nedostopnost določene osebe. Bolj se boste trudili zanjo, bolj bo ona hladna do vas. Takšna igra bo za vas zelo naporna. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:

Današnji dan vam bo pobral veliko energije in živcev. Spraševali se boste, zakaj vam je vsega tega treba in zakaj pristajate na usluge ljudem, ki to isto ne bi bili pripravljeni narediti za vas. Proti koncu dneva boste sprejeli povabilo na počitnice, kar vas bo napolnilo z navdušenjem in prijetnim nemirom. 

Ljubezen:
Pred vama je dan poln nesporazumov. Odnosi se bodo zategnili in ohladili, občasno pa bosta izgubila nadzor nad seboj. Veliko stvari vama bo nejasnih, no, tudi vašemu partnerju ne bo popolnoma znano, kaj čutite do njega in kaj želite od vajine zveze. Razmislite in mu povejte svojo končno odločitev. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

 
RAK

Splošno:

Pred vami je nekaj napornih delovnih dni. Obveznosti se bodo povečale, vi pa boste v škripcih s časom. Morda boste opravljali dva posla istočasno, zamujali boste na sestanke. Občutili boste veliko zasičenost glede obstoječih delovnih pogojev ali zaradi nepravične delitve delovnih obveznosti. Negotovi boste, zato ne verjemite vsemu, kar boste slišali.  

Ljubezen:
Težje bosta usklajevala svoje proste trenutke, občasno pa bosta odpovedovala tudi že vnaprej dogovorjena srečanja. Imela bosta velike težave v komunikaciji. Ne glede na vse, delila bosta ljubezen do istih stvari. Iskreno se bosta ljubila in si nesebično pomagala. Vajin odnos bo napredoval.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 3

LEV

Splošno:

Počutili se boste ovirano in menili boste, da se ne morete boriti za tisto, kar vam pripada. To bo le prehodna kriza, ki pa bo pripeljala do poslovne spremembe, ki se vam bo na koncu zelo izplačala. Posamezniki boste imeli velike načrte glede samostojnega posla, nakupa ali prodaje nepremičnine in gradnje ali urejanja doma. 

Ljubezen:
Všeč vam bo partnerjev videz in vedenje. Ne boste pripravljeni na resno zvezo in vajin odnos bo zato zelo nekonvencionalen. Prva polovica dneva kaže na možnost zakulisnih iger in bo prinesla povečano nejasnost in nerazumevanje. Proti koncu dneva pa se bo napetost počasi umirila. 

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3

DEVICA

Splošno:

Morda boste ponovno poslovno sodelovali z družinskimi člani, vodili boste dolge družinske pogovore o skupni lastnini. Prišlo bo tudi do preobrata. Imeli boste več prostega časa zase, delovno vzdušje ne bo več tako kaotično in nejasno, zato se boste sprostili in si dovolili, da vas bodo preplavile nove in dokaj ustvarjalne zamisli. 

Ljubezen:
Romantično boste hrepeneli po novi ljubezni in vseh tistih stvareh, ki jih ta prinaša s seboj. Želja se vam bo izpolnila, toda po vsej verjetnosti bo to prej priložnost za spogledovanje kot pa tista prava ljubezen. Sodeč po zvezdah boste tarča vezanih in poročenih moških. Težko se vam bodo uprli. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

 
TEHTNICA

Splošno:

Prijatelj vam bo na neuradnem srečanju lahko ponudil poslovno sodelovanje. Z razvojem dogodkov boste zelo zadovoljni. Obveznosti bodo naraščale, časa pa vam bo primanjkovalo. To vas ne bo pretirano skrbelo, saj boste zaupali vase in v svoje sposobnosti. Dan bo prinesel tudi bleščeče izobraževalne priložnosti. 

Ljubezen:
Meja med tistim, kar vi doživljate kot ljubezen in tistim, kar je v resnici le vaš ego, je zelo tenka in hitro premostljiva. Pazite se idealiziranja in lažnega upanja, da ste ravno vi tisti, ki partnerja lahko spremenite in tudi vse njegove navade. To brezupno upanje bi vas lahko peljalo do velikega razočaranja. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:

Zvezde vam bodo omogočile, da se boste veliko naučili od bolj izkušenih in z znanjem podkovanih ljudi. Nekaj dni boste morda preživeli tudi na strokovnem izobraževanju. Obnovite znanje tujega jezika ali spoznajte, da z malo truda lahko napredujete pri učenju in podobnih intelektualnih aktivnostih. 

Ljubezen:
Samski boste podlegli zapeljevanju določene osebe, ki ne bo skoparila s svojimi čari, še posebej ko boste v njeni bližini. Premislite, ali želite imeti takšen odnos, kajti morali se boste veliko prilagajati, zadovoljevati boste morali njene zahteve in pristajati na nezdrave kompromise. Vse to, da jo boste le zadržali poleg sebe. 

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Planeti vas bodo spodbujali k nepremišljenim verbalnim izjavam, vplivali bodo na pomanjkanje zbranosti in umirjenosti. Nagnjeni boste k pozabljanju in odlaganju poslovnih načrtov. Večja bo tudi živčnost, saj se boste razburjali glede malenkosti. Z malo truda in pravilno prehrano bi lahko izgubili na telesni teži in izklesali svojo postavo. 

Ljubezen:
Morali boste pokazati veliko potrpljenja za naglo in eksplozivno vedenje ljubljene osebe, ki vam bo istočasno kradla veliko energije. Razmišljali boste o prekinitvi odnosa. Veliko težav bo v komunikaciji. Zdelo se vam bo, da vas ne razume, on pa bo menil, da od vas ne dobi dovolj ljubezni in so vam druge stvari bolj pomembne. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

 
KOZOROG

Splošno:

Finančna situacija bo zelo nepredvidljiva. Občasno se vam bo zdelo, da izgubljate nadzor nad denarnim dogajanjem in tudi upanje, da se bodo stvari kdaj obrnile na bolje. Nadzirajte pretirano zapravljanje in poskušajte čim več denarja privarčevati. Potrebovali ga boste, ko se bodo pojavili nepričakovani stroški. 

Ljubezen:
Težje bosta usklajevala osebne interese in svoj prosti čas, lahko da bosta tudi razdvojena za nekaj časa. V odnosu bo prišlo do ohladitve ali resnih pogovorov o prihodnosti same zveze. V trenutkih malodušja vam bodo moč nudili dragi ljudje, ne bo pa vam primanjkovalo niti novih snubcev. 

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:

Ne skrbite zaradi denarne izgube. Četudi bi se vam kaj takega zgodilo, bosta sledila vzpon in priložnost, da boste zakrpali luknje v svojem proračunu. Pazite na svoje zdravje in več časa preživite v naravi. Družite se z dragimi ljudmi, klepetajte in se zabavajte. Pozabite na vse skrbi in se prepustite dogajanju. 

Ljubezen:
Zelo verjetno bi lahko obnovili staro zvezo iz preteklosti. Sprva boste zelo vzburjeni in zaneseni, nato pa vam bo pozornost privlekla druga oseba in kaj kmalu se boste znašli med dvema ognjema. To vas bo izčrpavalo, lagali boste in organizirali skrivna srečanja. Pričakujete lahko pomembne preobrate, saj boste dobili priložnost za nov začetek. 

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:

Danes vas čaka porast obveznosti in aktivnosti. Vse bolj se boste morali posvečati domačim pogovorom, kot tudi reševanju tekočih težav. Nepripravljenost na iskren pogovor bo le zaostrila odnose z domačimi, prijatelji in tudi nekaterimi sodelavci. Ne ignoriranje določenih situacij. Bodite pripravljeni na vse. 

Ljubezen:
Med vama se bodo pojavile določene neprijetne težave, ki jih bodo povzročile nezaupljive in nepreverjene informacije ali pa vmešavanje drugih ljudi v vajin odnos. Proti večeru boste dobili pozitiven veter v hrbet. Partner vam bo pripravljen pomagati in pripravljen bo rešiti določene težave. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.