Magazin > Horoskop in Numerologija
10297 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 12. novembra 2021

astrologija, horoskop Profimedia
Razpoloženje bo bolj pogosto kot običajno nihalo iz ene skrajnosti v drugo, še posebej na področju medsebojnih odnosov.

Intenzivne misli se bodo prepletale in zapletale, prisotne bo tudi nekaj zmešnjave. Na področju čustev boste zaznavali vse neopazne podrobnostmi in skrita ozadja. Spodbujeno bo tudi izražanje talentov. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Ker se luna nahaja v znamenju rib, bo treba vložiti veliko potrpežljivosti in pripravljenosti za takšne in drugačne zadeve. Pomembno je, da ne pustite kritiki in slabi vesti, da vas preplavi.

BIK 
Zaradi lune v ribah pričakujte manj energije in moči. Vse se bo odvijalo nekako mimo vas. Pomembno je, da si vzamete čas zase in počnete stvari, ki vas sproščajo in navdihujejo.

DVOJČKA 
Pomemben dogovor lahko prinese prenagljenost, v službi pa vam bo skoraj ves čas nagajala površnost, ki jo bo nekdo žal tudi opazil. Delujte premišljeno in upoštevajte začrtana pravila.

RAK
Uspelo vam bo nekaj, kar ste pričakovali veliko kasneje, posebno če je v vse skupaj vključen pomemben projekt. Storite več glede odnosov z osebo, ki vam še vedno veliko pomeni.

LEV 
Preveč se obremenjujete z izidom zadeve, ki bi jo lahko končali hitro in učinkovito. Na čustvenem področju je zaradi lune v znamenju rib na vidiku zjasnitev, toda opazili jo boste izredno počasi. 

DEVICA
Obdajal vas bo navidezni pesimizem, čeprav se zavedate, da nimate pravih razlogov za slabo voljo. Svojih obveznosti se lotite v mirnem okolju, kjer boste zaščiteni pred motečimi dejavniki.

TEHTNICA 
Preveč se obremenjujete glede nečesa, kar očitno ni odvisno le od vaše odločitve. Sprejmite dejstva namesto da se pritožujete, da vam nočejo prisluhniti. V večernih urah boste odprti za čustvena vprašanja.

ŠKORPIJON 
Zaradi lune v znamenju rib se lahko znajdete pod hudim pritiskom, zato je že skrajni čas, da si povrnete izgubljene moči in energijo. V zasebnih odnosih se boste obremenjevali z ljubosumjem.

STRELEC 
Uskladite svoje načrte, sicer boste po nepotrebnem izgubljali energijo. Stvari niso videti jasne, zato se ne naprezajte z denarnimi vložki, počakajte na pravi trenutek, šele nato odreagirajte.

KOZOROG
Nekaj več miru, ki ga prinaša luna v ribah, vam bo umirilo misli, še posebej, če ste obremenjeni z zahtevnejšimi domačimi opravki. Najtežje je to, da se morate vedno znova nekomu opravičevati.

VODNAR 
Primanjkovalo vam bo potrpežljivosti, da bi se ukvarjali s stvarmi, ki za vas niso ključnega pomena. Ovira vas nekaj, kar ste si sami zakuhali, ko niste bili dovolj previdni.

RIBI 
Na čustvenem področju še vedno niste povsem zadovoljni, saj vas muči nikdar rešeno vprašanje. Vse skupaj se bo odražalo na osebnem področju, še posebej, če ste že dolgo v razmerju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.