Magazin > Horoskop in Numerologija
6988 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 11. februarja 2022

astrologija, napoved Profimedia
Skriti nameni se bodo izkazali za napačno odločitev.

Skušajte se usmeriti v bolj premišljene smeri. Zakaj si ne bi pomagali s prijatelji, ki vam lahko pomagajo priti do boljše rešitve. Ljubezenske zadeve se bodo odvijale hitro, razigrano in predvsem zelo spontano. Vzemite si čas zase. (Vir: Horoskop.si)
 
OVEN 
Dan z luno v dvojčkih se bo za vas začel spodbudno, saj boste določene zapletene zadeve spravili v red in se o vsem skupaj pogovorili. Pomagali vam bodo najbližji, ki vam vedno stojijo ob strani.

BIK 
Veliko bo dela, vendar si boste znali odtrgati trenutek in se dotakniti harmonije, ki vam kmalu prinaša odlične rezultate in zadovoljstvo. Ne ozirajte se nazaj, ozrite se naprej

DVOJČKA 
Nekdo, ki je preveč zgovoren, vas lahko precej vznemiri in spraševali se boste, kaj ste zopet naredili narobe. Samski boste na spletu nekoga spoznali, a se nikar ne odpirajte prehitro.

RAK 
Čas je, da se dvignete nad pesimizem in izberite novo strategijo, ki vas bo zagotovo pripeljala daleč. Zvezde bodo na vaši strani, čas je, da to izkoristite v tisti smeri, ki je bolj energična.

LEV 
Veliko se boste ukvarjali z drugimi, predvsem tistimi, ki jih imate najraje. Odnosi s starejšimi bodo napeti, kar vas bo na trenutke spravljalo v slabo voljo. Tokrat samo prisluhnite.

DEVICA 
Spoznali boste nekaj, pred čimer ste si dolgo zatiskali oči. Tako boste veseli, da ne bo več razlogov za dvome in nezadovoljstvo. Vse bo potekalo po takšnem vrstnem redu, kot ste si ga zamislili.

TEHTNICA 
Ker vam luna v dvojčkih ne bo najbolj naklonjena, je več verjetnosti, da bo prisotnega tudi stresa in da se bo treba odpreti neljubim spremembam, ki bi jih najraje preskočili. 

ŠKORPIJON 
Dan se bo začel precej nemirno, saj bodo v službi od vas veliko pričakovali in vas zasuli z delom. Težko se boste zadržali pred izbuhom, saj luna v dvojčkih prinaša nekaj nervoznih energij.

STRELEC 
Čeprav dobro poznate vse okoliščine, kljub temu ne boste dovolj samozavestni. Morda se zavedate, da so odločitve ne glede na vse vaše želje in napore vendarle v rokah drugih.

KOZOROG 
Čeprav boste čutili nazadovanje na vseh področjih, naj vas to preveč ne razžalosti. Ne bodite tako pesimistični, raje se z luno v znamenju dvojčkov odločite pridobiti prave rešitve.

VODNAR 
V službi opravičila, ki ga pričakujete, ne boste doživeli. Sodelavci bodo bolj tekmovalni, zato bo najbolje, da se ne trudite preveč z vzpostavljanjem in krepitvijo odnosov. Raje se umaknite.

RIBI 
Odnos do nekoga, ki vam je blizu, se bo povsem spremenil, saj boste želeli več. Nasprotna stran pa morda ne bo pripravljena na pogovor ali celo na napredek, po katerem hrepenite.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.