Magazin > Horoskop in Numerologija
10401 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 10. novembra 2023

astrologija, napoved Profimedia
Intenzivna energija, ki jo prinaša prehod Merkurja v strelca bo področje čustev in odnosov pomešala in postavila na glavo.

Če nič ne bo tako, kot ste si zamislili, prihaja nekaj nakopičene jeze in kakšen bolj konflikten stavek, ki lahko zaneti manjši prepir. Besede bodo načeloma tekle popolnoma brez zavor, odzivali se boste s simpatičnim nasmeškom na obrazu. Na področju dela boste hiteli proti spremembi, polni zagona in prijetnih vibracij. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Če se boste usmerili v kakšno pomembno delo, si vzemite dovolj časa, tudi za malenkosti. Morda bodo nekatere zadeve na področju kariere ušle z vajeti, vendar se s tem ne obremenjujte preveč.

BIK
Če se boste odločili za kakšen pogumen podvig, bo to odlična ideja. Izjemno razpoloženi boste, kar boste s svojo duhovitostjo dokazovali na vsakem koraku, tako v službi kot tudi doma.

DVOJČKA
Zaradi pripombe, ki vam bo ušla, se boste znašli v zadregi, kar se vam ne dogaja prav pogosto. Prav tako boste kljub prijetni energiji lune v tehtnici težje navezali ali obnovili stike. 

RAK
Preko raznih informacij boste spoznali drugačen pogled na svet, ki pa vam v tem trenutku ne bo najbolj pisan na kožo. Nekdo vas spremlja in bere kot odprto knjigo, zato bodite čim bolj iskreni.

LEV
Žal ne morete storiti ničesar, razen da se morda umaknete ali enostavno ne odgovorite na določena vprašanja. Zaradi neodločnih vibracij tehnice vam bo danes primanjkovalo časa. 

DEVICA 
Nenehno si dopovedujete, da boste dobili še eno priložnost, namesto da bi pohiteli tam, kjer najbolj zaostajate. Soočili se boste z manjšim nazadovanjem, ki si ga boste vse preveč gnali k srcu.

TEHTNICA
Poizvedujte, ne bo vam žal in povprašajte, kakšne so možnosti glede boljše zaposlitve, ki bi vam prinesla varnost. Beseda vas lahko reši, zato se nikar ne predajajte žalosti in nezadovoljstvu.

ŠKORPIJON
Začnite znova in ne bodite zaradi začasnega zastoja, ki vas bo razjezil nesramni, ne do sebe in ne do svojih najdražjih. Čutili boste, da trenutek ni pravi, da bi delili svoje želje in sanje.

STRELEC
Kolo sreče se upočasnilo, saj boste spoznali, da nimate pravih pogojev pogoje za napredovanje. Izbrali boste z iznajdljivostjo obarvano taktiko, čeprav bo uresničevanje načrta pod vprašajem.

KOZOROG 
Priznali si boste, da se vam je nakopičilo precej težav, ki jih ne morete rešiti čez noč. Na čustvenem področju boste kljub prijetni energiji lune v tehtnici preveč zahtevni ter neprilagodljivi. 

VODNAR
Nimate dovolj moči, da bi priznali svoje napake, zato vas bo zmotilo, če bo kdo neprestano drezal v vas. Samozavestna drža ter močna želja po svobodnem delovanju vam bosta odprli marsikatera vrata.

RIBI
Izvrstno se boste z energijo lune v tehtnici znašli pri zadevah, ki zahtevajo večjo mero iznajdljivosti in hitro sklepanje. Ne počivajte na starih idejah, ostanite v zagonu in se lotite novih izzivov.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.