Magazin > Horoskop in Numerologija
3690 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 8. oktobra 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Vse, kar se vam bo dogajalo, boste želeli deliti.

Nikar ne ostajate preveč v zaprtem okolju, saj lahko kakšno prijetno zadevo zamudite. Dovolj vam bo stranskih vlog, zato se boste odločili, da prevzamete glavno vlogo, ki smatrate, da vam pripada. Sprememba bo opažena in prejeli boste pozitivne komentarje. Spočiti in zbranih misli si lahko naredite odličen plan, ki bo vključeval tudi izboljšanje medsebojnih odnosov. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Preveč vas skrbi zaradi situacije v zasebnem življenju. Poskusite kljub težini, ki vas obdaja, uživati v majhnih in sladkih stvareh, ki vam bodo pričarale nasmeh na vaše ustnice.

BIK 
Nekdo, ki je izredno odločen in vam ne dopušča ugibanj, vas lahko močno vznemiri. Pričakovali ste več prebujenih čustev, dobili pa boste odgovor, ki ne bo v skladu z vašimi željami. 

DVOJČKA
Ne ocenjujte prestrogo tistih, ki imajo popolnoma drugačen pogled na določeno situacijo. Na dan prihajajo z luno v levu nove teme in nova vprašanja, ki vas bodo obremenila. 

RAK 
Nekaj, povezano z družinskim okoljem se bo zavleklo, zato ostanite potrpežljivi in se poskusite nekomu, ki ima svojo pot povsem trdno začrtano nekoliko bolj prilagoditi. 

LEV
Skrbelo vas bo, ker vam določeni posamezniki kradejo svobodo odločanja. Čas je, da začnete razmišljati o tem, da bi vse skupaj sprejeli. Lahko pa tudi pogumno zavijete na svojo pot.

DEVICA 
Odprti boste za nova znanja, brskanje po spletu in vznemirljive ideje, povezane z osebnim področjem. Kljub kopici informacij se boste tokrat dobro znašli in ujeli tisto, kar vam prinaša korist.

TEHTNICA
Nekdo omejuje vaše navdušenje, za kar ste morda tudi sami malce krivi. Morda niste ujeli prave priložnosti v pravem trenutku. Razvedrilo vas bo nekaj prijetnih ter zabavnih informacij. 

ŠKORPIJON
S pomočjo lune v levu boste poskrbeli, da se bo, kjerkoli se boste znašli vse skupaj dogajalo bolj hitro. Toda ne pozabite tudi na obveznosti, ki ste jih še pred kratkim sprejeli. 

STRELEC
Ukvarjanje z mlajšimi lahko vzbudi veliko radosti. Naj se vam nikamor ne mudi, ker so vam zvezde naklonjene in očitno je, da vas bo nekdo počakal. Tudi samski boste pripravljeni še nekaj časa čakati.

KOZOROG 
Vpliv lune v levu vam bo v pomoč pri pridobivanju osebne motivacije in iskanju določenih priložnosti, ki vodijo v zadovoljstvo. Tople bodo tiste, ki vas bodo popeljale do skladnosti.

VODNAR
Nekaj previdnosti in premišljenosti vam ne bo škodilo. Na področju čustev boste skozi dan, ko bo luna v levu bolj prodorni. Razmišljali boste, kaj pravzaprav lahko v prihodnjih dneh dosežete.

RIBI
Nekoga preprosto ne morete razumeti, saj ste seznanjeni, da ni iskren do vas. V ljubezni boste radovedni ter raztreseni. Pogum, ki ga prebuja luna v levu lahko izkoristite na osebnem področju.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.