Magazin > Horoskop in Numerologija
11083 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 30. junija 2024

zvezde, astrologija, astronomija, horoskop Profimedia
Znali boste poiskati varnost ter zadovoljstvo v majhnih stvareh.

Najbolj zadovoljni boste, ko boste uredili vse podrobnosti ter si skovali smiseln načrt za prihodnje obdobje. Zanesljivi in ​​vredni zaupanja ter praktični boste rešili karkoli si boste zastavili. Čeprav boste radovedni, ne boste preveč spraševali. Najbolj boste uživali v simpatičnem druženju in dobri debati. Moč in okrepitev boste poiskali na področju ljubezni. (Vir: Horoskop.si)

OVEN

Ne dovolite več, da so drugi pomembnejši od vas. Pokažite, kljub številnim obremenitvam, več volje do življenja. Tako se boste nakopičenih blokad rešili veliko hitreje in čas bo za nove načrte.

BIK

Nikar se, ko vas nekdo, ki mu želite le dobro, ne bo poslušal vnaprej, ne vznemirjate, saj trenutno ne morete spremeniti ničesar. Pred vami je nekaj težav in nejasnosti, posebno v domačem okolju. 

DVOJČKA

Želite si nekaj novega in boljšega, prav tako si boste zaželeli, da bi se stvari začele postavljati na svoje mesto, saj veste, da kdor potrpežljivo čaka tudi dočaka. Zadovoljni boste tudi v ljubezni.

RAK

Zjutraj, ko bo luna še v ovnu, vas bo nenadoma zajela naglica in imeli boste občutek, da ne morete postoriti vsega, kar od vas pričakujejo. Na ljubezenskem področju se ne izogibajte pogovorom.

LEV

Doma boste čutili več podpore ter nežnosti in morda se boste celo vprašali, če to ni posledica spremembe, ki ste jo uvedli pred kratkim. Z veseljem se boste vključili v kakšno delo ter pomagali drugim.

DEVICA

Dan boste preživeli v čudovitem vzdušju in na prvem mestu bo zagotovo sproščenost, ki jo boste spodbujali tudi v družbi. Sprostili boste določene blokade, ki vas omejujejo že nekaj časa. 

TEHTNICA

Prepustite se lenobnemu dogajanju in uživajte tam kjer se dobro počutite. V ljubezni se bo zaiskrilo, ko boste najmanj pričakovali in trenutek, v katerem boste spoznali resnico vas bo navdihnil. 

ŠKORPIJON

Pozabite dopoldne, ko se bo luna še nahajala v ovnu na zadržanost in stroga pravila, ki vam jih narekujejo. Samski, poiščite novo priložnost, nekaj vam je očitno namenjeno, zato se odločite brez pomislekov.

STRELEC

Zmotilo vas bo, da nimate pravih priložnosti, da bi razširili svoja obzorja, zato bodite kar se da potrpežljivi. Pot do bistva bo skrivala v sebi določene manjše napetosti in razne neznanke.

KOZOROG

Kar se bo prepletalo v notranjosti, boste oddajali tudi na zunaj in če vas bo kdo zaradi tega želel popravljati, se ne pustite. Prave stvari se bodo odvile, ko boste nekoliko bolj sproščeni.

VODNAR

Pred vprašanji, ki jih bo pred vas postavil nekdo od domačih, tokrat ne boste mogli pobegniti. Namesto da tarnate in pametujete, raje premislite, o čem se morate z njim čim prej pogovoriti.

RIBI

Nekdo je računal na vas, zato vam bo jasno pokazal svoje nezadovoljstvo. Vse, kar se bo dogajalo, bo bolj dišalo po kompliciranju. Naučili se boste kar nekaj pomembnih življenjskih lekcij.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.