Magazin > Horoskop in Numerologija
8498 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 3. decembra 2023

astrologija, napoved Profimedia
Vse kar vas čaka bo dobro narejeno, nasmeh na obrazu pa bo tisti, zaradi katerega vas bodo hoteli posnemati.

Prihajajo priložnosti za spoznavanje zanimivih in privlačnih oseb. Če vas bo kdo razjezil, lahko brez zadržkov izbruhnete in poveste kakšno besedo preveč. Težavne zgodbe se lahko lotite brez predsodkov, zadeve lahko uredite hitro in po spontani poti. V globine se ne boste poglabljali, saj bo na površju preveč pestrega dogajanja. (Vir: Horoskop.si)


OVEN
Realnost glede družinskih odnosov ni takšna, kot ste do sedaj zaznavali, zato stvari, ki so sporne narave, vzemite v svoje roke in sami presodite, omilite ali rešite situacijo. 

BIK
V težki situaciji, ki se ji bodo drugi izmikali, boste z energijo lune v znamenju leva neverjetno spretni. Povežite se čim prej z nekom, ki vam lahko dolgoročno odpre nova obzorja.

DVOJČKA
Zmotilo vas bo, da določeni ljudje ne cenijo dovolj vaših prizadevanj. Povežite se le s tistimi, ki jim lahko zaupate. Nove ljubezenske zgodbe še ne bo na spregled, zato boste nepotrpežljivi.

RAK
Bodite strpnejši do nekoga, ki vam bo celo dokazal, da nimate prav. Vse bo zelo kmalu  jasno, tudi brez dolgega pojasnjevanja. Vsaj na ljubezenskem področju ne bo razlogov za skrbi.

LEV
Privlačilo vas bo resno in zbrano umsko delo, zato se posvetite učenju ali drugemu izobraževanju. Polni boste ustvarjalne energije, zato nikar ne dovolite, da bi jo zapravili. 

DEVICA
Pozanimajte se, kaj bi lahko storili glede vprašanja, ki vam povzroča zmedo. Radi bi vedeli vse vnaprej in po nepotrebnem skrbite zaradi določenih zadev. Novo spoznanje bo odločilno. 

TEHTNICA 
Preveč se boste zatopili v pogovor o pomembni zadevi, tako zelo, da boste pozabili na pomemben dogovor. Začnite vse skupaj reševati s tem, da boste bolj pozorno prisluhnili.

ŠKORPIJON
Ne glejte preveč osebno na zadevo, ki ni več aktualna. Po nepričakovanem sporočilu boste začutili, da nekdo do vas ni iskren. Včasih si morate vzeti več časa, da bi se pravilno odločili. 

STRELEC 
Čeprav ste nagnjeni k pustolovščinam, si boste zaželeli umirjeno delovanje in občutek, da vas obdajajo ljubeče energije. Čakanje, ki ne vodi nikamor, bo tokrat najslabša izbira.

KOZOROG
Poskusite z energijo lune v levu uravnovesiti svoja pričakovanja. Obeta se zanimiv dan, v katerem bo več časa za razprave ter tudi za razigrane dogodivščine v dobri družbi.

VODNAR
Čeprav vas je strah razmišljati o spremembah, bodo s strani drugih ves čas prisotni razni predlogi, ki se bodo tesno dotikali vašega delovanja. Ljubezni se boste prepustili brez zadržkov. 

RIBI
Nekdo vas bo opozoril, da žal zahtevate preveč, sami pa se umikate in čakate. Potrudite se premagati občutek negotovosti. Radi bi se bojevali proti rutini, toda ni vam jasno, kje bi začeli.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.