Magazin > Horoskop in Numerologija
2964 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 24. julija 2022

horoskop, astrologija Profimedia
Prijazne geste bodo tiste, s katerimi lahko premostite napetost.

Sprašujte, odgovarjajte in pokažite zanimanje. Lažje kot v preteklih dneh si boste dan organizirali čisto po svoje, brez pomembnih obveznosti in težkega razmišljanja, povezanega s strahom pred prihodnostjo. Prijeten pogovor bo odlična sprostitev! (Vir: Horoskopi.si)

OVEN
Določen privilegij, ki ste ga bili deležni v zadnjem obdobju se vsaj začasno izteka. Oseba, ki je zaradi vaše odločitve ostala v preteklosti, vam ne da spati, kar vas bo vznemirjalo.

BIK
V ljubezni prihaja dokončna odločitev. Ne bodite hladni in zadržani, ampak povejte svoje mnenje in si dovolite spontano delovanje. V domačem okolju ne boste najbolj zbrani.

DVOJČKA
Vztrajajte tam, kjer to od vas pričakujejo, ker se vam bo kasneje zagotovo poplačalo. Pričakujte nenavadne želje s strani ljubljene osebe. Upoštevajte jih in zagotovo vam ne bo dolgčas.

RAK
Nikar se ne vmešavajte v tiste, ki se želijo odločiti sami, saj lahko vse skupaj le poslabšate. Plemenita dejanja bodo krojila dobre odnose z ljubljeno osebo in prijatelji.

LEV
Zaradi lune v dvojčkih bo počutje nihajoče, kar vas bo usmerilo k tehnikam za umiritev. Delujte raje brez pretiranega analiziranja in tuhtanja, le tako se boste lahko sprostili.

DEVICA
V družbi prijateljev boste izžarevali samozavest in zadovoljstvo. Varujte pa se morebitnih konfliktov v družinskem okolju, še posebej tisti, ki ste po naravi bolj občutljivi.

TEHTNICA
Preveč se ukvarjate z nečim, kar se vas dejansko ne tiče. Ljubezenske zadeve se bodo odvijale v simpatični smeri, saj vam bo energija lune v znamenju dvojčkov izredno naklonjena. 

ŠKORPIJON
Poslušajte svoj notranji glas, ko se odločate, tokrat vam lahko svetuje bolje od razuma. Presenetite se in zaživeli boste bolj sproščeno, prav tako se boste v odnosih lažje prilagodili.

STRELEC
Obljuba, o kateri ves čas razmišljate, se vam bo izpolnila. Nehajte se neprestano ukvarjati s samim sabo in analizirati vsako zadevo, raje pojdite v naravo in sestopite iz faze nervoze. 

KOZOROG
Nečesa pomembnega ne razumete na pravi način, k sreči pa imate še nekaj možnosti, preden se konkretno odločite. Odločno se umaknite od nekoga, ki vas ves čas vznemirja.

VODNAR
Ustvarite si kljub energiji lune v dvojčkih realen pogled na nastalo situacijo in lažje vam bo. Skušajte kljub nezbranosti upoštevati vsa pomembna dejstva, ki se bodo nizala.

RIBI
Na področju čustev boste končno premagali vse dvome, se odkrito pogovorili in si stkali prelep načrt za prihodnost. Prava pot bo zagotovo tista, ki vam jo narekuje srce.
 

Komentarjev 1
  • Peggy_Berkley 12:54 24.julij 2022.

    Google je za vsak dan spletnega dela od doma plačal od 400 do 800 dolarjev. V prvem mesecu sem od Googla doma prejel 21.758 $ in 29.467 $ zadnje plaače za 3 ure dela na dan...glej več informacij ........>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝐂𝐚𝐬𝐡𝐝𝐨𝐰.𝐂𝐨𝐦