Magazin > Horoskop in Numerologija
1100 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 22. septembra 2024

astrologija Profimedia
Konjunkcija med Luno in Uranom bo prebudila preteklost ter stvari, zaradi katerih ste po tihem obremenjeni.

Marsikaj bo delovalo preveč lepo, da bi lahko verjeli, da je resnično, zato se, preden začutite veselje, prepričajte. Ne iščite bližnjic, saj bi se lahko znašli v napačni poziciji. Priskočite na pomoč predvsem tistim, ki so šibkejši, kar ne bo težko, saj se boste dotaknili energije tehtnice, ki začenja svoje obdobje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Vsak trenutek, preživet v krogu družine, bo sproščen, saj vas bodo razvedrili, ter vam pomagali, da si povrnete izgubljeno energijo. Ljubezenska situacija bo napredovala, če boste bolj pogumni.

BIK 
Ob zanimivih priložnostih popoldne, ko luna prehaja v znamenje igrivih dvojčkov, ne boste več oklevali. Potrudili se boste po najboljših močeh in vse skupaj zaključili v ugodni smeri.

DVOJČKA
Na čustvenem področju se bo prebudilo nekaj težav, saj bo precej informacij, ki jih ne boste sposobni tako hitro predelati, kot se bodo pojavljale. Trma vam ne bo v nobeno pomoč. 

RAK
Vse, kar vas že nekaj časa bremeni, se bo v domačem okolju uredilo, zato počakajte, da se situacija umiri. Čeprav boste v bistvu zadovoljni z rezultatom, bo razpoloženje nihalo.

LEV
Nikar ne zaganjajte panike, ko se nekaj ne bo rešilo o pravem času, ker bo to vse skupaj le še poslabšalo. Raje zavihajte rokave in skušajte še sami narediti kakšen korak.

DEVICA
Dan, ki ga spremlja prehod lune v znamenje dvojčkov, bo obarvan s prijetnim druženjem, ki vas bo razveseljevalo. Zvečer se bo intenzivno prebujalo upanje na lepši jutri.

TEHTNICA
Negativen način razmišljanja se zaradi prehoda lune v dvojčka umika vstran. Nakopičene težave so bile živčnega izvora, zato poskusite pozabiti vse tisto, kar za prihodnost ni pomembno.

ŠKORPIJON
Obetajo se vam družinske spremembe, saj ste siti dolgčasa in enih in istih vprašanj. Zapomnite si, da toliko, koliko boste v odnos vložili, toliko boste na koncu tudi dobili.

STRELEC
Stopite v akcijo in poskusite poiskati svojo srečo drugje kot običajno. Naj vas vodi notranja moč. Po dolgem pogovoru  boste ugotovili, kaj vas z nekom še vedno povezuje.

KOZOROG
Slišali boste prijetno novico, ki vas bo razveselila, zato ne načrtujte ničesar za vnaprej, prepustite se dogajanju. Dan, ki bo razgiban ter nasmejan, bo potekal povsem brez težav. 

VODNAR
Ves dan boste v mislih preživeli v pričakovanju naslednjega tedna. Mogoče ne bi bila slaba ideja, da se notranje končno umirite ter si priznate, da ste z določeno zadevo preveč obremenjeni.

RIBI
Nekaj napetosti se lahko čez dan zaradi prehoda lune v dvojčka prebudi v domačem okolju, saj se ne boste odzvali takoj, ko bo nekdo to želel. Nepričakovane spremembe vas lahko spravijo v slabo voljo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.