Magazin > Horoskop in Numerologija
543 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 20. oktobra 2024

astrologija, astronomija Profimedia
Svoje navdušenje boste z veseljem delili z drugimi.

Področje ljubezni tokrat ne bo vsebovalo posebnih sprememb, le razigrano noto, ki bo popestrila dogajanje.  Prebudile se bodo napredne misli ter želja po neodvisnem pristopu. Klepetali in poizvedovali boste na vseh koncih, zato vas lahko označijo za radovedneže brez meja. Vse, kar je resno, boste brezkompromisno postavili na stran. Več časa kot običajno boste preživeli na klepetih in v raznih debatah. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Neprestano se boste ukvarjali z notranjostjo, čeprav trenutek, da bi prišli do globljih spoznanj, zaradi vpliva lune v dvojčkih ni najboljši. Ne vztrajajte samo zato, ker ste pač trmasti.

BIK
V domačem okolju boste zadeve izoblikovali po svoje in prebudili navdih, takšen, ki vas vodi v konkretna dejanja. Z luno v dvojčkih boste svobodni in zelo neobremenjeni. 

DVOJČKA
Tudi če se bo določena zadeva zaradi nepremišljenosti malce zakomplicirala, boste dovolj iznajdljivi, da pravi čas poiščete pravo informacijo oziroma rešitev. Zvečer boste nekoliko nemirni.

RAK
Udarec s strani nekoga izmed družinskih članov, ki morda sploh ne bo mislil nič slabega, vas lahko močno zaznamuje. Kljub vsemu pazite, da ne boste preveč sarkastični. 

LEV
Ko boste opazili, da je nekomu hudo, se raje zadržite s pametovanjem, saj je ta oseba drugačna od vas in morda potrebuje bolj nežen pristop, kot ga vi, ki ste samozavestni, lahko ponudite.

DEVICA
Fizična energija bo tista, ki vas usmerja k pogumnim korakom ter preizkusu zmogljivosti, ki vam bo pognal kri po žilah. Vztrajnost pri lastnih načelih vam bo v veliko pomoč.

TEHTNICA 
Končno boste pokazali odločen obraz ter pokončno držo, še posebej tistim, do katerih ste bili v zadnjem času neodločni. Vseh zadev, ki vas bodo doma obdajale, se boste lotili premišljeno.

ŠKORPIJON
Z energijo lune v dvojčkih vas lahko vsak večji napor preveč izmuči, zato se posvetite lahkotnim gibalnim vajam. Na področju ljubezni boste nezaupljivi, saj vas bo določen namig zmotil.

STRELEC
Šesti čut vas lahko usmeri, kaj bi bilo najbolj smotrno narediti na ljubezenskem področju. Vprašajte se tudi, katerim interesom že nekaj časa niste posvetili pozornosti.

KOZOROG
Pozitivno razmišljanje vam bo olajšalo kočljive situacije, prav tako vas bo zaradi energije lune v znamenju dvojčkov vodila želja po soočenjih s tistimi, ki so vam zelo blizu. 

VODNAR
Nekaj, kar vas že dolgo obremenjuje, boste z luno v dvojčkih brez pomislekov povedali na glas, tudi če boste morali kasneje zato nositi določene posledice. Čas je, da obudite, kar vas razveseljuje. 

RIBI
Znali boste prepričati s svojo simpatično podobo, ki ji ne bo primanjkovalo potrebne očarljivosti. Niti usode se bodo začele razpletati v pozitivnem smislu na področju ljubezni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.