Magazin > Horoskop in Numerologija
5701 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 20. avgusta 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Usmerjali se boste k iskanju načinov za ponovno vzpostavitev ravnotežja, ki je bilo morda izgubljeno.

Pomembna spoznanja, do katerih boste prišli, vam bodo omogočila, da se nemoteno spopadate z življenjskimi težavami. Znali boste odkriti mirno nevtralno točko, iz katere prihajajo jasnost, zdrav razum in sodelovanje. Sposobni boste videti obe plati vsake zgodbe. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Oseba, ki vas sicer dobro pozna, vas utegne premagati v besednem dvoboju, saj boste zaradi energije lune v tehtnici bolj umirjeni kot običajno. Previdni bodite, če se karkoli dogaja v ozadju.

BIK 
Izrazili boste potrpežljivost, ki jo bo prebudila luna v tehtnici in to ravno v trenutku, ko se bo vse skupaj skoraj zavihtelo v nevzdržno situacijo. Čustvena stabilnost bo močno poudarjena.

DVOJČKA 
Presenečali boste z nenavadnimi odgovori, neverjetno boste pogumni in iskreni, kar vas bo postavilo v ospredje. Vse bo potekalo počasneje in usklajeno. Znali se boste spustiti na realna tla.

RAK 
Nekdo vas vedno bolj mika, vendar bi lahko z naglimi koraki po nepotrebnem zapletli stvari in nadaljevanje zgodbe. Nekaj vas po tihem še vedno obremenjuje, razbremenite se.

LEV 
Niste preveč navdušeni, da vas ves čas za nekaj prosijo, ker imate vedno manj časa zase. Nekomu morate najprej prisluhniti, če si želite podati odgovor, ki pa ne bo enostaven.

DEVICA 
Nikar ne prehitevajte dogodkov, pred vami bo dovolj časa, da se odločite za pravilno potezo. V ljubezni se bodo stvari odvijale spontano. Nekaj se vam bo čisto po naključju posrečilo.

TEHTNICA 
Presenetilo vas bo, da boste deležni pozornosti od nekoga, ki ponavadi skriva prava čustva. Postavljeni boste pred pomembno nalogo v družinskem krogu, ki jo boste zelo dobro izpeljali. 

ŠKORPIJON
Radi bi počivali in se razvajali, vendar vse skupaj zaradi obveznosti v domačem okolju ne bo izvedljivo. V ljubezni bo kmalu napočil trenutek za akcijo, zato prenehajte s svojo neodločnostjo.

STRELEC 
Nečesa se boste lotili po občutku, posebno, če gre za skupne načrte v zvezi s pomembno zadevo. Odgovornosti se bodo umirile, zato si boste lažje vzeli nekaj časa za pohajkovanje. 

KOZOROG 
Z rezultati, ki vam jih bo nekdo od domačih zaupal, boste zadovoljni in ponosni na svoj doprinos. Uživajte v vsakem trenutku in si ne delajte skrbi za prihodnost. Spoznajte, da je življenje lahko enostavno.

VODNAR 
Počasen tok bo s seboj nosil zanesljivost, predvidljivost in hkrati nekaj dolgčasa, kar pa naj vas ne obremeni preveč. Še vedno vam ne bo jasno, zakaj vam nekdo očita določene stvari.

RIBI 
Na področju ljubezni boste zaradi lune v tehtnici zaznali nekaj prijetnih vibracij in spogledovanje. Zabava v domačem okolju vam bo ugajala, saj se bo vse skupaj odvijalo v umirjenem ritmu.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.