Magazin > Horoskop in Numerologija
3394 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 19. februarja 2023

astrologija Profimedia
Prihaja sposobnost občutenja in izražanja hvaležnosti skupaj z ljubeznijo in sočutjem.

Več časa kot običajno boste namenili pogovorom. Pomembne vam bodo oprijemljive in realne zadeve, s katerimi boste lahko osebnostno napredovali. Sanje, vizije, psihični vtisi ali intuitivni uvidi lahko močno vplivajo na razpoloženje. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Spontano se vezani ovni prepustite razvajanju in ljubkovanju. Začutili boste, da ste drugačni in všeč vam bo. Harmonija bo tudi pri samskih ovnih ključ do odličnega počutja.

BIK
Prihaja presenečenje, vendar ne od osebe, o kateri ste v zadnjih časih najbolj razmišljali. Energija vodnarja bo na plano privabila vse, kar je neznano in nenavadno.

DVOJČKA
V določeni situaciji boste preveč impulzivni, zato tudi ne pričakujte kakšnih posebnih doživetij. Tisti, ki ste v razmerju, se približajte skupnim željam, samski pa počakajte na bolj ugodne dni.

RAK
Z luno v vodnarju ujemite zlato priložnost, saj bi kasneje obžalovali. Nakazujejo se vam poznanstva, ki se lahko obdržijo dolgoročno. S pozornim poslušanjem lahko veliko pridobite. 

LEV
Razširite z energijo lune v vodnarju duhovna obzorja, ki jih že nekaj časa ni razsvetlila opaznejša novost. Razveselil vas bo obisk osebe, ki vas bo prosila za pomemben nasvet. 

DEVICA
Pokažite dobro voljo in nekomu od prijateljev, ki se je znašel v težavah, prisluhnite. Pazite na preplet ljubezni in delovnih nalog. Lažje vam bo, če se boste znali premakniti naprej. 

TEHTNICA
Časovno in energijsko bodo načrti precej zahtevni, zato se ne ustavljajte ob malenkostih. Družinski in prijateljski odnosi bodo odprli nove ter drugače začrtane poti. 

ŠKORPIJON
Deloma boste konflikte sprožili sami, dodatno pa jih bodo podkrepile še okoliščine. Obdržite nivo svojih spodobnosti in nikar ne prelagajte pomembnih nalog ter obveznosti.

STRELEC
V družinskem okolju boste prijetno presenečeni nad učinkom dogajanja. Še vedno imate veliko energije za vse, zato ne bodite nestrpni, če morate venomer čakati na druge.

KOZOROG
Z energijo lune v vodnarju boste raztreseni in nervozni. Obdobje, ki je za vami, vas je utrudilo, zato se boste najprej skušali sestaviti ter se pogovoriti s svojo podzavestjo. 

VODNAR
V domačem okolju boste drugim za vzgled, saj boste polni silovite energije in novih načrtov. Umirite svoje misli, zazrite se vase in predvsem bi bilo dobro, da ste bolj potrpežljivi.

RIBI
Prihajajo zanimivi preobrati, močnejši boste in lahko se obrnete k novim rešitvam. Naredite nekaj zase in se sproščajte, saj ste v zadnjem času pod velikim pritiskom, ki lahko ogrozi tudi zdravje.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.