Magazin > Horoskop in Numerologija
12940 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 15. septembra 2024

astrologija, napoved Profimedia
Ne bodite tako zelo prepričani, da je vse tako zelo slabo, kot se vam bo morda dozdevalo v določenem trenutku.

Morda se vam bodo zadeve začele odvijati v pravo smer, če boste bolj optimistični in če se boste tako odločili, zato odmislite dvome in se predajte spontanosti. Težko pa se bo prilagajati, zato se boste večji družbi izmikali. Ljubezenske vibracije bodo umirjene. (Vir: Horoskop,si)

OVEN
Veliko skrbi boste z luno v vodnarju dali na stran brez večjega naprezanja. Priznali si boste, da čas prehitro teče, zato boste z veseljem poklicali ali povabili prijatelja, ki ga dlje časa niste srečali. 

BIK
Soočite se z zaostalimi zadevami, povezanimi z domom, ki vam želijo povedati, da bi lahko bili v določeni situaciji še bolj učinkoviti. Zaupajte svoje težave nekomu, v kogar nikoli ne dvomite.

DVOJČKA
Slabo voljo se boste trudili prikriti z nasmeškom, vendar vas lahko zaradi žalostnega ali jeznega izraza v očeh hitro razkrinkajo. Trmasto boste vztrajali pri stvareh, ki niso smiselne.

RAK
Na področju odnosov pričakujte z energijo lune v vodnarju spontanost in več globokih pogovorov. Samskim se v klepetalnici obeta razigran pogovor, ob katerem se bodo zašibila kolena.

LEV
Iskali boste smiselne razloge, da bi razvozlali uganko, ki vas po tihem na osebnem področju vznemirja. Oklevanje vam lahko na plano prinese razne nesmiselne nesporazume. 

DEVICA
Soočite se z osebo, ki je v situaciji, s katero se že nekaj časa ubadate, zelo pomembna. Potrebovali boste občutek, da vas določeni ljudje v pomembnih situacijah dojemajo dovolj resno.

TEHTNICA
Že nekaj časa slutite, da bi lahko nekako napredovali, še posebej na področju ljubezni. Tokrat se boste s pomočjo lune v vodnarju veliko lažje odločili za kakšen bolj drzen korak.

ŠKORPIJON
Pravočasno boste z naprednim ter budnim umom ugotovili, kakšna je trenutna situacija na družinskem področju. Trudili se boste, da bi se znebili nepotrebnega čustvenega bremena. 

STRELEC
Vse, kar vas v domačem okolju moti ali nervira, boste zaradi lune v znamenju vodnarja povedali povsem brez dlake na jeziku. Iskrenost vam lahko podari več energije kot hinavščina.

KOZOROG
Ljubezen bo obdana s presenečenji, ki bodo odprla pomembna ter hkrati žgečkljiva vprašanja. Za težjo zadevo, ki jo od vas pričakujejo, potrebujete več časa kot običajno, zato ne odlašajte.

VODNAR
Situacija v domačem okolju bo kljub temu, da vas bo spremljala luna v vašem znamenju zaradi nezaupanja nekoliko naporna, zato bo treba čim prej vklopiti razum.

RIBI
Če boste iz kočljive situacije brez odgovorov, ki jih od vas pričakujejo, pobegnili, se bodo sporne zadeve v družinskem okolju samo še poslabšale. Odločitev ne bo najbolj enostavna.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.