Magazin > Horoskop in Numerologija
535 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 13. oktobra 2024

horoskop, astrologija Profimedia
Premik Merkurja v znamenje škorpijona vas vodi k strastnim odločitvam, takšnim, ki bodo dobile ustrezen epilog šele v prihodnosti.

Skušajte odmislite vse, kar je neuporabno ter poudariti vse, kar bi lahko v bližnji prihodnosti pretvorili v koristno. Želeli boste prehitevati ter storiti čim več udarnih korakov. Prav tako boste želeli da vas opazijo, da se vam približajo in da vas upoštevajo. Nakopičena energija bo ves čas spontano silila na plano (Vir: Horoskop.si)

OVEN 

Navdihnite sebe z malenkostmi, ki vas lahko popeljejo v prijetno delovanje. Med prijatelji boste širili zanimive informacije, ki lahko nekoga prepričajo, da nekaj naredi čisto drugače.

 BIK 

Prepričani boste, da se mora vse zgoditi takoj, zato vas bodo v domačem okolju označili, da ste preveč nemirni in nestrpni. Na odnose boste začeli gledati iz drugega zornega kota. 

 DVOJČKA

Čeprav se bo doma pojavila težava, se ne boste preveč obremenjevali z njo, saj vam bo najbolj pomembno, da si spočijete ter da posvetite dovolj časa ljubezenskim vibracijam. 

 RAK 

Ko se boste notranje umirili, se bodo tudi stvari, ki vas skrbijo na ljubezenskem področju, uredile in sestavile. Stres v zvezi z denarjem je tisti, ki vas lahko spravi v slabo voljo.

 LEV 

Čeprav vam nekaj pomembnega ni uspelo, je čas, da se s težavo soočite in zaprosite za pomoč. Nekoga boste z lahkoto osvojili, saj boste v pomembnem trenutku prikupno zmedeni.

 DEVICA

Določeni dogodki, za katere boste slišali, bodo v vas obudili čustva, ki vam bodo oteževala sproščeno delovanje. Samski se v mislih preveč obremenjujete z zunanjo podobo.

 TEHTNICA

Presenetili vas bodo tako, da boste v določenem trenutku obstali brez besed. Sreča bo z energijo lune v vodnarju na vaši strani, le pretiravati ne bi smeli, da ne boste koga zmotili. 

 ŠKORPIJON

Iznajdljiva in v prihodnost usmerjena narava, ki jo prebuja luna v vodnarju bo marsikoga presenetila. Objel vas bo občutek, da se bo kmalu vse obrnilo v pravo smer. 

 STRELEC

Prisluhnite melodiji srca in namenite več pozornosti tistim stvarem, ki dišijo po sreči. Vezani strelci in strelke, nikar se brezglavo ne spogledujte z vsako osebo, ki se vam približa. 

 KOZOROG

Samski kozorogi in kozoroginje se boste najboljše počutili skozi dan, ko bo luna v znamenju vodnarja ustvarila prijetno počutje ter prebudila občutek, da ste zelo blizu nečesa spodbudnega.

 VODNAR

Z lahkoto se boste pogovorili in spoznali, da ste v določeni situaciji odreagirali tako, kot je potrebno. Končno boste na vseh področjih popolnoma prepričani vase in v svoj prav. 

 RIBI 

Z raziskovanjem boste prišli do zaključka, katera priložnost je tista, po kateri najbolj hrepenite. Ko se boste odločili za korak, bo vse skupaj bolj enostavno ter veliko lažje izvedljivo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.