Magazin > Horoskop in Numerologija
13505 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 11. septembra

astrologija, horoskop Profimedia
Vse, kar ste spoznali v zadnjih dneh, boste znali pretvoriti v pozitivni smeri in uporabiti tiste vzgibe, ki so lahko za vas koristni.

Vse boste želeli takoj in sedaj, neučakanost bo povezana z vsemi področji, zato bodite bolj previdni. Z lahkoto boste izražali čustva in odgovarjali tudi na najbolj zoprna vprašanja, spontano in igrivo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Kljub temu da boste z luno v svojem znamenju zelo razigrani, prisluhnite, ne da bi nekoga nenehno prekinjali. Krepite sočutje, saj ste v zadnjem času premalo prilagodljivi.

BIK 
V dejanjih boste z lahkoto sledili svojim mislim, želeli si boste spremeniti delček svojega življenja. Sanjarili boste o čustvenih spremembah, o katerih pa bo najprej treba razmisliti.

DVOJČKA  
Objele vas bodo številne misli, ki bi jih z veseljem radi popeljali v realnost. Energija lune v ovnu bo tista, ki vas bo dobesedno brcnila v akcijo, zato vam bo dan zelo hitro minil.

RAK 
Komunikacija bo potekala nemoteno, kar vas bo obkrožilo z novo energijo, tudi za zahtevnejše opravke v domačem okolju, s katerimi že nekaj časa spretno odlašate.

LEV 
Naložili ste si preveč, nikar se ne spravite v slabo voljo zaradi nestrpnosti. V ljubezni imate še vedno priložnost nekaj popraviti, čeprav vam to prav kmalu ne bo več zadostovalo. 

DEVICA 
Če boste preveč zbadljivi, se vam lahko to kasneje maščuje. Zato raje vdihnite, trikrat premislite in šele potem povejte, pa bo rezultat dosti boljši in nasprotna stran pomirjena.

TEHTNICA 
Strogost se vam ne poda, zato v pomembnem pogovoru poskusite še enkrat, morda nekoliko bolj taktno in diplomatsko. Premislite, komu boste namenili največ pozornosti.

ŠKORPIJON 
Zaradi vpliva lune v znamenju ovna se vam bo v mislih ves čas nekam mudilo. Ko bodo karkoli zahtevali od vas, boste veliko bolj premišljeni, saj boste želeli ustreči.

STRELEC 
Če si nečesa res tako zelo želite, se podajte odločno naprej in nikar ne iščite ves čas izgovorov. Spontano se usmerite tja, kjer imate dober občutek. Vse bo sprejeto v pravi smeri.

KOZOROG 
Luna v ovnu prinaša optimistično naravnano energijo. Zdravje in počutje bo na višji ravni, saj se z morebitnimi težavami in zapleti tokrat ne boste želeli obremenjevati.

VODNAR 
Živahni boste, hitri in radovedni. Ljubezenske zvezde ščitijo vse, ki ste iskreni, zato se prej, kot boste povedali nekaj, kar morda ni iskreno, vprašajte, če je resnično vredno.

RIBI 
Nekomu boste zaradi želje po umirjenem vzdušju dovolili, da vas dobesedno vleče za nos. Zgodba se bo kmalu spremenila, ker se boste sposobni postaviti zase na odločen način.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.