Magazin > Horoskop in Numerologija
2524 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 7. julija 2022

astrologija, napoved Profimedia
Čeprav vas bodo mikali plemeniti cilji, se lahko ustrašite, ko se bo treba konkretno odločiti.

Skušajte biti v bližini ljudi, ki jim je mar za vas. Popestrili vam bodo razpoloženje, dvignili samozavest in pokazali, da stvari kljub vsemu niso tako negativne. Veliko vam bo pomenil širok krog prijateljev, ki jih lahko kadar koli pokličete. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Zaradi vpliva Prvega krajca boste zaznali okoliščine, s katerimi se drugi ne bodo ukvarjali, kar vas bo pomirilo, saj se najboljše znajdete sami. Priložnost vas bo dohitela, le zaupajte vase.

BIK
Presenečali boste s svojimi kreativnimi idejami, ki lahko dobijo tudi realno obliko. Ne obremenjujte se, če se nekaj ne bo razvilo takoj, saj se vam dobri rezultati obetajo kasneje.

DVOJČKA 
Umirjenost, ki jo krepi Prvi krajec v znamenju tehtnice, vas bo vodila na področja, ki ste jih v zadnjem času nekoliko dali na stran. Veliko lažje kot v preteklih dneh se boste povezali s sabo.

RAK 
Vaša odločitev je, ali boste naredili na področju kariere pomemben korak ali ne. Prebudite velike ambicije, ter intenzivno razmislite, kako bi jih lahko brez težav udejanjili.

LEV 
Bodite bolj pozorni na odzive drugih, saj boste pomembne odgovore, ki jih že nekaj časa iščete, dobili med vrsticami. Prijatelji vas bodo presenetili z zanimivim povabilom.

DEVICA 
Ne obljubljajte, če že vnaprej veste, da vsega, kar vas prosijo, ne morete izpolniti. Raje se vsemu skupaj nasmejte ter po pravici povejte, kaj obvladate in česa ne zmorete.

TEHTNICA 
Nesebična narava bo olajšala razumevanje tako doma kot tudi na področju kariere. Veliko lažje vam bo šlo vse skupaj od rok, če se boste znali brezskrbno prilagajati.

ŠKORPIJON 
S Prvim krajcem boste odprti za pogajanja in globoke pogovore. Tokrat boste vse skupaj opravili tako, da vas bo nekdo celo pohvalil, kar pa vas naj nikar ne odvrne, da se še naprej trudite.

STRELEC 
Bodite previdni, da ne bi brezglavo ter prehitro zavrnili možnosti za novosti, ki se vam obeta nepričakovano. Potrebujete spremembe, saj ste že naveličani podobnih scenarijev.

KOZOROG 
Kljub umirjeni energiji tehtnice boste nekoliko zmedeni in neodločni. Boljše se boste počutili popoldne, ko boste imeli več možnosti, kako preživeti svoj prosti čas čim bolj kvalitetno.

VODNAR 
Prav kmalu bo vaše razmišljanje nekoliko drugačno, kar bo nekoga presenetilo. Znali se boste posvetiti pravim ljudem in narediti tisti korak, ki vas na področju osebne rasti postavlja na višjo pozicijo.

RIBI 
Čim prej se bo treba znebiti navideznega nezadovoljstva, ki vas že nekaj česar ovira pred napredkom in večjimi koraki, ki si jih sicer želite, vendar nanje morda še niste pripravljeni.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.