Magazin > Horoskop in Numerologija
4311 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 4. maja 2023

astrologija, napoved Profimedia
Na področju dela se bodo prepletali uspeh, moč in svoboda, prihaja tudi ogromen oblak družbenih prepričanj, mnenj in energije.

Ustvarjali boste miselne uganke in se izogibali vsemu, kar je zakoreninjeno. Področja čustev se bo dotaknila želja po neodvisnosti. Energija, ki jo boste zaznavali, vam lahko pomaga določena prepričanja razbiti in ponovno zgraditi. Razkriti boste želeli, kdo ste in kam v bistvu plujete. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Na področju dela se bo nekaj pomembnega začelo zapletati, kar pa ne pomeni, da bo tudi nadaljevanje v stilu težav, zato se vsega skupaj nikar ne ustrašite ter prehitro ne obupajte. 

BIK 
V odnosih bi bilo smiselno biti bolj premišljeni, saj ne vidite prave slike. Še posebej, če boste poslušali nasvet nekoga, ki bo na vso moč in silo želel pritegniti vašo pozornost.

DVOJČKA 
Na vsak način boste želeli izpolniti vse tisto, kar bodo pričakovali od vas, po drugi pa boste želeli na trenutke vse spustili iz rok, saj ste siti, da se nekdo ves čas vtika v vaše delovanje. 

RAK
Čeprav vas bo spremljal občutek, da ste izgubili pravi smisel, se vam ni treba obremenjevati. V službi čim prej poiščite nekoga, ki bi vam lahko priskočil na pomoč, saj ste preveč obremenjeni.

LEV 
Ne bodite presenečeni, če vas bo spremljala trma, morda čisto po nepotrebnem. Počasi se daleč pride, zato si najprej naredite dober načrt, šele nato se usmerite proti cilju.

DEVICA 
Pri nečem boste uspešni, kot že dolgo niste bili, zato se bo dvignil vaš ego, kar bo nekoga potisnilo v brezglavo argumentiranje. Komaj čakate, da preidete tja, kjer vas čaka zadovoljstvo.

TEHTNICA 
Vse, kar imate na urniku, boste začeli brez prave energije, toda vse skupaj se vseeno lahko popoldne, ko luna prehaja v znamenje škorpijona, spremeni. Prebili se boste na vrh družbene lestvice.

ŠKORPIJON
Delo, ki ga ne opravljate z veseljem, vam bo popolnoma odveč, saj si boste želeli le, da bi našli mir v sebi ter da bi vas določeni ljudje pustili pri miru, da razmislite o tem, kar se dogaja v notranjosti. 

STRELEC 
Ponudili vam bodo sodelovanje in tokrat se boste z velikim veseljem ter brez vsakega dvoma priključili prijetni ekipi. Če se boste resnično potrudili, se vam bodo postopoma odprle poti v lepšo prihodnost. 

KOZOROG
Nikar se ne lotevajte nečesa, kar vam ni všeč in vas po tihem močno vznemirja. V nasprotnem boste izgubljali čas ter se še dolgo vrteli v primežu napačnih odločitev, ki vas le obremenjujejo.

VODNAR 
Ker boste obkroženi s prijatelji, boste igrivi, prav tako se boste sposobni vživeti v čustva drugih ljudi in jim deliti modre nasvete. Ko boste začeli komunicirati, najprej pozorno prisluhnite.

RIBI 
Ker boste samozavestni in uspešni, boste začutili marsikateri zavidljiv pogled, še posebno popoldne, ko luna prehaja v znamenje škorpijona s strani okolice, ki vas opazuje že dlje časa.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.