Magazin > Horoskop in Numerologija
242 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 3. oktobra 2024

astrologija, napoved Profimedia
Konjunkcija med Luno in Merkurjem vam bo omogočila, da se boste povsod dobro dogovorili ter stkali ugodne rešitve.

Želeli si boste svežega dogajanja, preseneti pa vas lahko kakšna stara zadeva, na katero ste že skoraj pozabili. Z veseljem se boste predajali lepim in manj lepim stvarem, nič vam tokrat ne bo težko. Področje ljubezni bo stabilno in obdano z zaupanjem. Tekmovalno usmerjeno stremljenje k cilju, ki ga želite doseči, nikakor ne bo prava izbira. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Komentarji sodelavcev, ki si bodo izbrali drugačne prijeme, se bodo stopnjevali, kar vas lahko vznemiri do te točke, da na nekoga kljub luni v tehtnici celo malce povzdignete glas.

BIK
Poskusite se čim prej dogovoriti glede zadev, za katere ste slišali, da vas lahko usmerijo k boljšemu počutju. Spontano srečanje s privlačno osebo bo na obraz privabilo zadovoljstvo.

DVOJČKA 
Iskali boste resnico in pravico, zato se boste težko podali v nekaj, kjer vam primanjkuje konkretna razlaga. Ne bodite presenečeni, če tokrat ne boste prave volje za druženje.

RAK 
Nakopičena čustva zahtevajo razčiščevanje, kar z energijo lune v tehtnici ne bo težko. Dovolite si živeti bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki vas lahko notranje okrepi.

LEV 
Luna v znamenju tehtnice vas bo usmerila k počitku in sprostitvi, saj se boste zavedali, da za dobre rezultate potrebujete sproščeno telo in bister um. Z drugimi se tokrat ne boste želeli ukvarjati.

DEVICA 
V kočljivi situaciji v službi boste trmasto zahtevali odgovore na vprašanja, kar lahko v skupini ustvari zelo napeto vzdušje. Znali se boste približati rešitvam na področju financ.

TEHTNICA 
Zmotilo vas bo, da vam pamet neprestano solijo tisti, ki sami nimajo razčiščenih zadev. Odločili se boste potegniti črto ter se z luno v svojem znamenju umaknili nekam, kjer ste lahko sami s sabo.

ŠKORPIJON 
Odgovorite, ko vas bo nekdo na hitro spraševal stvari, o katerih niste pripravljeni razpravljati, s preudarnimi odgovori, ki vam jih bo prišepnila umirjena energija lune v tehtnici.

STRELEC 
Vse zadeve se bodo zaradi ugodne energije lune v tehtnici odvijale v smeri, ki diši po napredku, ki bo še bolj intenziven v prihodnosti. Počasi boste reševali vse, kar zahteva od vas zbranost.

KOZOROG 
Čeprav bodo sodelavci od vas zahtevali, da se prilagodite, boste v določena dejstva povezana s financami popolnoma prepričani, zato od njih nikakor ne boste želeli odstopiti.

VODNAR 
Zmedla vas odločitev nekoga, ki bo od vas zahteval, da postavite svoje obveznosti na stran. Pazite, komu boste zaupali, saj vas lahko nekdo na zelo sladek način prenese naokoli.

RIBI 
Iskali boste zagotovilo, našli pa kup raznih pripomb, ki vam lahko v notranjosti, če se o njih ne boste posvetovali, prebudijo dvome. Ljubezensko srečanje bo prijetno in zelo spontano.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.