Magazin > Horoskop in Numerologija
4806 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 27. aprila 2023

astrologija, horoskop Profimedia
Zbrane misli, povezane s čustvi in vsem, kar se vam je v zadnjem času zgodilo, bodo tiste, ki vas bodo vodile naprej.

Lažje kot običajno se boste z energijo Prvega krajca soočili s sabo in tistimi, ki so v vaši bližini. Prisluhnite tistim željam, ki vam že dlje časa švigajo po mislih, pa do sedaj niso naletele na možnost za uresničitev. Strasti se ne bodo polegle na enostaven način, ampak na vznemirljiv. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Nikar ne odnehajte tik pred zaključkom, saj se boste z energijo Prvega krajca, ki vam bo naklonjena izborili za nekaj kar vam lahko pripomore k boljšemu stanju na področju financ.

BIK 
Nekdo vam bo dal vedeti, da mu je všeč, da spontano sledite zamislim ter sodelujete. Sicer vas čaka naporen dan, vendar se bo končno začel uresničevati vaš načrt, ki ste ga z nekom skovali.

DVOJČKA 
Zaradi lune v levu in dobre volje, ki vas bo spremljala, je skoraj nemogoče, da bi storili kakršno koli napako. Zato se lahko prepustite in sprostite, še posebej v dobri družbi. 

RAK 
Največ novega bo na ljubezenskem področju, zato izkoristite določene informacije, ki vam bodo omogočile bolj jasen pogled na čustveno situacijo. Varujte pa se opravljanja.

LEV 
Vztrajanje bo na področju kariere najbolj pozitivna lastnost, ki vas dolgoročno vodi k sreči.  Vaši dogovori bodo uspešni, tudi s sodelavci se boste ujeli ter se povezali s simpatičnimi energijami. 

DEVICA 
Vaši načrti, v katere ste še pred kratkim dvomili, bodo sprejeti, zato boste zadovoljni.  Situacijo, ki vas obremenjuje, se boste s samozavestnim pristopom usmerili končati in razčistiti.

TEHTNICA 
Morda bi bilo treba zadevo, povezano s finančnim področjem, znova premisliti, sicer bodo ostale v zraku pomembne nerešene zadeve, ki bodo vplivale na vaše splošno počutje. 

ŠKORPIJON 
V ljubezni nikar ne pretiravajte s poglabljanjem, morda nasprotna stran še ni pripravljena na soočenje. Posvetite se denarju in sestavljanju novih ciljev, saj ste na tem področju nestabilni. 

STRELEC 
Čeprav ste pričakovali takojšnji odgovor osebe, ki vam največ pomeni, se zaradi energije lune v levu, ki prebuja optimizem, ne boste razjezili, ko boste čakali in čakali.

KOZOROG 
Počutje bo nihalo, saj vas bo zmotil nekdo, ki vas vedno znova prepričuje, čeprav se zavedate, da vam predlogi niso pisani na kožo. Raje se posvetite tistim stvarem, ki vas navdušujejo.

VODNAR 
Zaradi veliko obveznosti boste odložili razvedrilo, motiviranje drugih vam bo kljub temu dobro šlo, saj boste z energijo Prvega krajca prepričani, da se mora pomoč tudi deliti.

RIBI 
Če vas bodo po krivem obsodili, boste izredno živčni in sumničavi, tako da izognite vsem kratkim stikom. Jezilo vas bo tudi, da nikakor ne najdete rešitve za kočljivo situacijo.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.