Magazin > Horoskop in Numerologija
14122 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 26. septembra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Če boste prilagodljivi in odprti, boste zagotovo povečali možnost presenečenj in vznemirljivih izkušenj.

Merkur prehaja v tehtnico, kar vas vodi v obdobje umirjenih odločitev in kreativnih vzgibov. Prekinite osamljenost in stopite novim priložnostim nasproti, želja po trdnih temeljih vas čaka za naslednjim ovinkom, kajti pravi čas je, da se zgodijo nove zgodbe. Z veseljem se boste prepustili raznim užitkom, ki vam bodo pričarali notranje zadovoljstvo. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Lotili se boste intenzivnih priprav na pomemben pogovor, s katerim boste želeli dokopati se do določenih dejstev. Želeli boste narediti načrt, kako se v prihodnje odločiti.

BIK
Nekaj, kar se je prehitro začelo, se bo kmalu tudi ustavilo, kar vas lahko spravi v slabo voljo. Pomembno bo, da se zaradi obremenilne energije lune v raku zadržite pred izbruhom.

DVOJČKA
Z veseljem se boste prepustili optimizmu, saj se bodo spontano odpirale nove možnosti za zaslužek. Všeč vam bodo predvsem zato, ker med vrsticami obljubljajo veliko lažjo pot do rezultata.

RAK
Z luno v svojem znamenju se boste dotaknili globokega doživljanja, kar vas bo usmerilo k resnim odločitvam. Spraševali se boste, če je resnično smiselno tako zelo komplicirati.

LEV
Pripravljeni boste na druženje, saj boste do vseh izredno razumevajoči. Tudi v neznanem okolju boste z veseljem pripravljeni pokazati svoje unikatne lastnosti ter iznajdljivost.

DEVICA
Nikar se ne predajajte slabi volji, ampak raje poiščite kakšno afirmacijo, ki bo dovolj močna, da vas odvrne od občutljivega ter negativno obarvanega razmišljanja o prihodnosti.

TEHTNICA
Ker bo vse, kar se bo dogajalo, potekalo nekoliko neobičajno, še posebej v stikih s tistimi, ki ne vedo, kam se obrniti, ne boste ravno najboljše volje. Poudarite čustva in se jim prepustite. 

ŠKORPIJON
Dan zaradi nežne energije raka ne bo primeren za izpostavljanje ter pomembne korake na področju dela in denarja, zato počakajte, ter si v mislih analizirajte vse, kar je ključnega pomena. 

STRELEC
Tokrat se vam ni treba bati, da bi vas kdo prehitel, saj boste več kot odlično pripravljeni na argumentiranja ter velike podvige. Misli bodo intenzivno usmerjene k zaslužku.

KOZOROG
Čez dan vas bo kljub umirjeni energiji lune v raku spremljal tihi občutek, da ste ves čas v časovni stiski. Presenečeni boste nad sodelavcem, ki vam ne bo želel priskočiti na pomoč. 

VODNAR
Skušajte delovati bolj logično in ne komplicirajte po nepotrebnem zadev, ki jih vsi ostali brez komentarjev sprejemajo. Tik pred ciljem boste ugotovili, da imate adute v svojih rokah.

RIBI
Nekaj, kar opažate že dlje časa, vam ne diši preveč, zato ostanite raje zvesti svojim načelom. Pravih odgovorov morda še ne bo na spregled, vendar vas to trenutno niti ne zanima.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.