Magazin > Horoskop in Numerologija
1192 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 24. oktobra 2024

astrologija, horoskop Profimedia
Trden občutek samospoštovanja vam ne bo dovolil počivati na lovorikah. V ljubezni prihajajo na plano iskrene izjave.

Vse skupaj boste z Zadnjim krajcem zaznavali bolj strastno, pripravljeni boste podati se v skrajnosti. Pomembno bo, da se vaša potreba po tem, da ste koristni, ne spremeni v potrebo po tem, da ste nekomu ves čas na razpolago. Topla energija vas bo nežno spodbudila, da se izognete težavam in začnete znova, zopet boste lahko pogledali na obzorje z navdušenjem. (Vir: Horoskop.si)

OVEN
Če ste zaspali na preteklih dogodkih, bo luna v levu prebudila pravi trenutek, da se postavite na noge in se zazrete naprej. Izognite se burnim razpravam na temo odnosov.

BIK
Ljubezenskim vibracijam boste pripisali velik pomen, saj vam tako lepo že dolgo ni bilo. Samski s svojo uglajenostjo lahko na spontan način pritegnete prave osebe, tiste, ki si pozornost zaslužijo.

DVOJČKA
Nastala situacija na področju kariere bo terjala od vas nekaj več organizacije, zato se povežite z energijo Zadnjega krajca, ki vas lahko opozori tudi na nekaj drobnih, vendar pomembnih malenkosti.

RAK
Na poslovnem področju boste sprejeli določena pravila in izkazalo se bo, da ste ubrali najbolj donosno pot. Če boste imeli odprte oči, si lahko obetate pozitivne spremembe tudi doma. 

LEV
Želeli boste končati z vsem, kar vas bremeni, vendar ne pozabite na drobne malenkosti, ki bi jih lahko zaradi lune v svojem znamenju, ki vas bo vabila v prijetno dogajanje spregledali.

DEVICA
Službeno se bodo zadeve zaradi energije Zadnjega krajca uredile in končno se boste lahko sami odločili, kako naprej. Izberite si lažjo pot, tisto, ki ne vsebuje dodatnega prilagajanja.

TEHTNICA
Pri novih poznanstvih bodite bolj previdni, saj bo sogovornik želel od vas izvedeti nekaj, o čemer bi bilo bolj smotrno še nekaj časa molčati. Kljub temu delujte kar se da iskreno.

ŠKORPIJON
Skušajte kljub oviram z energijo Zadnjega krajca ostati vztrajni, naj vas spremlja misel, da vam bo s trdim delom in zaupanjem vase končno uspelo zaključiti nekaj pomembnega. 

STRELEC
Ni razloga za neprijetne občutke, razjasnite jih, kar z energijo lune v levu sploh ne bo težko. Pripravite se na globok pogovor, ki bo razkril najbolj skrite kotičke osebnih zaznav.

KOZOROG
Sprejmite spremembe, ki se prebujajo z energijo Zadnjega krajca. Najbolj vam bodo ugodili, če vam bodo namenili kakšno spodbudno besedo, ki bo potrditev, da delate prav. 

VODNAR
Presenetila vas bo spodbudna novica, ki se bo dotikala finančnega področja. Vse, kar počnete, se vam lahko kmalu obrestuje, saj boste brez težav rešili nekaj, česar drugi ne znajo.

RIBI
Sodelavci vam bodo priskočili na pomoč v odločilnem trenutku, zato boste brez težav pridobili, kar potrebujete. V ljubezni boste neodločni, saj boste razpeti med več možnostmi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.